Meghalt a Nagy Ő egyik szereplője: Veronika tüdőbetegségben hunyt el

gyertya, gyász, gyászolás, halál
Shutterstock -
gyász A Nagy Ő-The Bachelor tüdőbetegség
A volt Playboy-modell és a Bachelor sztárja 31 évesen, tüdőbetegségben hunyt el, miközben kétségbeesetten várta a transzplantációt. Veronika Murashkina, az orosz Nagy Ő egykori szereplője a várólista elejére került, de néhány nappal a tervezett műtét előtt meghalt.

Néhány éve horrorbalesetet szenvedett A Nagy Ő egykori szereplője, aki akkor az életéért küzdött. A 2020-as baleset következtében a glamourmodell lába súlyosan megsérült, ezért az elmúlt négy évet a kezelések miatt Veronikának nagyrészt az ágyhoz kötve kellett töltenie. Úgy tűnt, jobban van, amikor kiderült a baj.

A nagy Ő, The Bachlor, vörös rózsa
A Nagy Ő szereplője tüdőbetegségben hunyt el
Forrás: Shutterstock

A Nagy Ő szereplőjének a fekvés legyengítette az immunrendszerét, súlyos tüdőbeteg lett

A sok fekvés gyengíthette le Veronika immunrendszerét, ami miatt életveszélyes tüdőbetegség alakult ki nála. Hiába került a transzplantációs lista elejére, a 31 éves nő tragikus módon, néhány nappal a tervezett műtét előtt elhunyt. Halálát hivatalosan október 18-án, csütörtökön erősítették meg.

Veronika egyik barátja a helyi médiának elmondta: „A súlyos baleset után a lábát szó szerint darabról darabra rakták össze. Hosszú ideig kezelték, klinikákon volt, és felépült. Úgy tűnt, hogy a gondjai végre elmúltak, de aztán jött egy újabb, amikor a tüdőbetegség lecsapott rá. Veronika rajta volt a transzplantációs várólistán, de a műtétet már nem érte meg”.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.