Csonka András elmondta, ki az a Jóban Rosszban-színésznő, aki kisfiával balesetet szenvedett

Broken,Truck,Windshield,After,Car,Accident,On,Road
Shutterstock - Unkas Photo
véradás Csonka András Sallai Nóra balesete baleset
Sokkoló balesetet szenvedett a Jóban Rosszban színésznője és kisfia. Sallai Nóra és gyermeke életéért küzdenek az orvosok, Csonka András segítséget kért a közösségi oldalán: a színésznőnek vérre van szüksége.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, súlyos baleset érte a Jóban Rosszban színésznőjét és kisfiát. A hírt Bogdányi Titanilla tette közzé: „Emberek! Kérek egy imát mindenkitől szeretett, csodálatos kolléganőmért, barátomért és kisfiáért, akik az életükért küzdenek jelenleg is” - írta a aggódó posztban a közösségi oldalán. Csonka András azóta közzétette, hogy Sallai Nóra állapota válságos, vérre van szüksége. 

Sallai Nóra
Sallai Nóra és kisfia súlyos balesetet szenvedett Alsónémedinél
Forrás: TV2

 

Csonka András segítséget kér Sallai Nóra számára

Kedves Művészek, Kedves Kollégák! 

Sajnálattal értesítünk Benneteket, hogy Sallai Nóra színésznőt súlyos autóbaleset érte, állapota válságos, és sürgős véradási segítségre van szüksége. Kérjük, hogy aki teheti, vegyen részt irányított véradásban, és segítsen Nórának” - írta, valamint azt is, hogy ezt hol és miképp lehet megtenni.

Az orvosok küzdenek a színésznő és kisfia életéért

Hétfő este a Tényeknek megszólalt a 15 éves lány, aki először rohant oda a roncshoz. „Először a kisfiút néztem meg, aki fejjel lefelé lógott az autóban. A kisfiúnak szerintem akkor már nem volt pulzusa. (...) A nőnek láttam, hogy ömlik a fejéből a vér” - mondta az alsónémedi lány, aki kihívta a mentőket. Elmondása szerint a kisfiút többször újra kellett éleszteni a helyszínen, a TV2 műsorában pedig arról számoltak be, hogy ezekben a percekben is küzdenek az orvosok a színésznő és fia életéért.

A baleset pénteken történt Alsónémediben. A 44 éves színésznő és ötéves kisfia egy családi látogatásról tartottak hazafelé. Anya és fia egy szürke Opelben utaztak és éppen egy mellékutcáról kanyarodtak ki a Haraszti útra.  Az ott haladó BMW sofőrje azonban olyan sebességgel haladt, hogy hiába próbálta elrántani a kormányt, amikor észrevette a kanyarodó járművet, így hatalmas erővel nekiütközött. A becsapódás következtében a színésznő autója felborult, ő és kisfia pedig az autó roncsai alá szorultak. A kisfiút a helyszínen újra kellett éleszteni. A mentők válságosban állapotban szállították őket kórházba. A BMW utasai egy 18 és egy 21 éves fiatal voltak, ők könnyebben sérültek, de őket is bevitték a kórházba. A brutális balesetet egy másik kocsi fedélzeti kamerája felvette.

További híreinket a tragédiáról itt olvashatod. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.