Őrjítően szexi filmek őszi estékre, amik azonnal forró hangulatba hoznak

Affectionate,Young,Couple,Embracing,On,The,Couch,With,Remote,Control,
Shutterstock - Prostock-studio
filmajánló szexi romantikus
Amikor kint hűvösebbre fordul az idő, egész nap esik az eső, a nap végén jól esik bekuckózni egy plédbe, összebújni a szerelmeddel és megnézni egy jó kis filmet. Ha nincs ötleted, mit nézz a pasiddal, az alábbi szexi filmek között szemezgess! Garantáltan felforrósítják köztetek a levegőt.

Szexi filmek, forró jelenetek, erotikus pillanatok. Talán nem is gondolnád, de bizonyos alkotások sokkal jobban tűzbe tudnak hozni, mint egy péntek esti randevú a kedvenc éttermetekben, vagy egy közös zuhany. Ráadásul az internetnek hála, egy csomó remek film és izgalmas sorozat közül válogathatunk, ha a kelleténél is több izgalomra vagy egy kis romantikára vágyunk. Az alábbi 10 alkotás tökéletes választás lehet összebújós estékhez, vagy akár magányos örömökhöz is!

Szexi filmek
Szexi filmek, amik előhozzák belőled a romantikus éned
Forrás: Shutterstock

Szexi filmek őszre: ne hagyd, hogy az ősz megdermessze köztetek a levegőt

Attól, hogy az ősz olykor-olykor a csúnyábbik arcát mutatja felénk, még kihozhatjuk belőle a legjobbat. Vegyünk elő egy pihe-puha takarót, kucorodjunk be a kanapéra, vegyünk magunk elé némi rágcsálnivalót, és adjuk át magunkat az édes semmittevésnek. A hosszú és fárasztó nap megkoronázásaként már csak egy jó kis filmet kell kiválasztani, ami megalapozza a hangulatot, és talán új irányt ad az estéteknek.

1. Elemi ösztön (1992)

A San Franciscó-i night club tulajdonosát, Johnny Bozt holtan találják az ágyában. Nick Curran nyomozó kapja meg az ügyet, aki ugyan ma már teljesen tiszta, de múltjában nagy szerepet kapott az alkohol és a kábítószer. Az első számú gyanúsított Catherine Tramell, a titokzatos és kihívó regényírónő, aki Boz szeretője volt. Kiderül, hogy a gyilkosság pontos mása a Catherine egyik könyvében leírt gyilkosságnak. Nick azonban nem tud ellenállni a nő vonzerejének.

2. 9 és ½ hét (1986)

A 9 és 1/2 hét (eredeti címe Nine 1/2 Weeks) 1986-os erotikus filmdráma Adrian Lyne rendezésével. A film főszereplői Mickey Rourke és Kim Basinger. A cím a szadomazochista kapcsolat időtartamára utal egy Wall Street-i befektető, John Grey (Mickey Rourke) és egy elvált SoHo-i (New York) galériában dolgozó nő, Elizabeth McGraw (Kim Basinger) között. A film érdekessége, hogy a szexjelenetek kidolgozásánál tanácsadóként közreműködött Ron Jeremy, a korszak legismertebb és legtöbbet foglalkoztatott pornószínésze.

3. Az utolsó tangó Párizsban (1972)

Az Utolsó tangó Párizsban (Ultimo tango a Parigi) egy 1972-ben bemutatott filmdráma, Bertolucci filmje. Egy amerikai özvegy férfi és egy fiatal párizsi lány szexuális kapcsolatát mutatja be Marlon Brando és Maria Schneider főszereplésével. A történet röviden: Paul felesége elvesztése után Párizs utcáin próbál megnyugvást találni. A középkorú férfi egy régi bérházban, kiadó lakás után kutatva, összefut a fiatal egyetemista Jeanne-nal. A találkozás szenvedélyes szeretkezésbe torkollik. Paul és Jeanne számára a lakás válik a találkozás helyszínévé, ahol sajátos kapcsolat bontakozik ki közöttük, melyben a testiség jelentős szerepet tölt be.

4. Shame - A szégyentelen (2011)

Brandon élete a szex körül forog, azzal kel és azzal fekszik, a nőkben csak a napi betevő falatot látja. Nimfomán, és egyszerűen nem bír a vágyaival. A munkahelyén is kijár a vécébe maszturbálni, a gépe tele van mindenféle szexvideóval. Örömlányokat is felszokott hívni magához, de jobban szereti kiválasztani a nőt, ezért sokat lófrál az utcán és különböző szórakozóhelyeken. Amikor azonban húga, Sissy határozatlan időre hozzáköltözik, Brandon élete fenekestül felfordul. A főbb szerepekben Michael Fassbender és Carey Mulligan látható.

5. Micsoda Nő (1990)

A Micsoda nő! 1990-ben bemutatott amerikai romantikus vígjáték Garry Marshall rendezésében. A jóképű és sikeres Edward Lewis üzleti ügyben Los Angelesben tartózkodik, amikor egyik este szórakozásképpen felcsípi az utcán sétáló csinos, de kezdő örömlányt, Viviant. Az este kellemesen telik, s másnap a férfi különös ajánlatot tesz a nőnek: megkéri, vegye át partnere szerepét egy igen fontos üzleti héten. Viviannek tetszik az ajánlat, bár gyakran nehéz feladatok elé kerül, ám varázslatos természetességgel és különös megérzéseivel oldja meg a kihívásokat. A különleges és izgalmas lánynak még végül a jégszívű üzletember sem állhat ellen. Főszereplői Julia Roberts és Richard Gere. Az 1990-es évek egyik legnagyobb bevételét produkáló mozija.

6. Dirty Dancing – Piszkos tánc (1987)

A Dirty Dancing – Piszkos tánc 1987-ben bemutatott amerikai romantikus zenés film, melyet Eleanor Bergstein forgatókönyvéből Emile Ardolino rendezett. A főbb szerepekben Jennifer Grey és Patrick Swayze látható. 1963 nyarán egy luxus nyaralóhelyen tölti vakációját Baby, egy tizenhétéves lány, akinek életében a táncé a döntő szerep. Megismerkedik Johnnyval, a jóképű tánctanárral, akibe hamarosan fülig szerelmes lesz. Amikor Johnnyt faképnél hagyja táncpartnere egy nagy verseny előtt, Baby veszi át a helyét, s kiderül, hogy remek kettőst alkotnak. Ám Baby szülei nem nézik jó szemmel a turbékoló párost és a lány apja mindent megtesz, hogy a fiatalokat szétválassza.

7. 365 nap-filmek

A 365 nap (2020), a 365 nap: Ma (2022) és a 365 nap: Egy újabb nap (2022) romantikus drámák Laura és Massimo toxikusan kezdődő, idővel szenvedélyes szerelemmé alakuló kapcsolatát majd forró házasságát dolgozzák fel Anna-Maria Sieklucka és Michele Morrone főszereplésével. A Blanka Lipińska őrülten szexi regényei alapján készült lengyel filmsorozat hatalmas sikert aratott.

8. Vágyak/Valóság (2021-2023)

A sorozat, amiben felszínre tör egy házas édesanya merész múltja, amikor ismét feltűnik az életében egy rosszfiú exe, akiről még mindig fantáziál. A Vágyak/Valóság, angolul Sex/Life című sorozat 2021 nyarán az egyik legnézettebb Netflix alkotás volt, és hónapokon keresztül tartotta izgalomban a nézőket, leginkább a hölgy nézőket. A történet pikantériáját a múltban felbukkanó régi szerelem adja. Epizódról epizódra a főszereplő - a tökéletes életet élő, kertvárosi feleség és anya – múltjába és jelenébe pillanthattunk be, melyek finoman szólva is vérpezsdítők. 

9.Ghost (1990)

A Ghost 1990-ben bemutatott amerikai romantikus, misztikus filmdráma, melynek főszereplője Patrick Swayze, Demi Moore és Whoopi Goldberg. Sam Wheat (Patrick Swayze), bankár és barátnője, Molly Jensen (Demi Moore), a tehetséges agyagművész, szerető párt alkotnak, akik épp most költöznek be új New York-i otthonukba. Sam a munkahelyén rájön az egyes bankszámlák közötti eltérésekre és ezt megosztja kollégájával és legjobb barátjával, Carl Brunerrel (Tony Goldwyn). Carl felajánlja, hogy segít utánanézni a bankszámláknak, de Sam inkább maga jár utána. Nem sokkal később Sam és Molly éppen hazafelé sétál, amikor egy fegyveres rabló, Willy Lopez (Rick Aviles) megtámadja őket és lelövi Samet...

10. Közelebb (2004)

Aki szerelmes, az jól hazudik, önmagáért, a kapcsolatért. Mindenki másképp csinálja, de így vagy úgy becsapja szerelmét. Az őszinteség csak idegenek között lehetséges. A filmben két férfi és két nő keresi az élet legfontosabb dolgait: szeretetet, bizalmat, őszinteséget. Két pár vágyra és megtévesztésre épülő kapcsolata reménytelenül összefonódik – és egyre inkább megromlik –, ahogy elharapóznak a hazugságok és a bizonytalanság.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.