A légiutas-kísérő elárulta, mi lesz a telefonoddal, ha a repülőgép vécéjébe esik

stewardess, légiutas-kísérő, okos telefon, repülőgép wc
Shutterstock/Copyright (c) 2023 Alliance Images/Shutterstock. No use without permission. - Alliance Images
mellékhelyiség légiutas-kísérő telefon
A repülőgép vécéjének használata elég kockázatos a baktériumok, a szűk hely és a szellőzés hiánya miatt. Hét még, amikor az ülés fölé guggolva a drága telefonod a zsebedből a vécébe esik, és a vízörvény beszippantja. A légiutas-kísérő szerint azonban nem minden telefon tűnik el a „hullámsírban”.

Egy légiutas-kísérő a saját kárán tanulta meg, hogy ne vigye be a repülőgép vécéjébe a telefonját. Miközben ő a toalett fölött guggolt, a telefon kicsúszott a zsebéből, egyenesen a vécécsészébe. A vízörvény már vitte is volna magával az okoseszközt, ám az még nem akart elpusztulni, dacolt a neki szánt sorssal, és végül megmenekült. Ám ezt nem minden telefon mondhatja el magáról.

stewardess, légiutas-kísérő, telefon,
Nem minden telefon éli túl, ha a repülőgép vécéjébe esik, de a légiutas-kísérő elmondja, melyik az, amelyik biztosan
Forrás: Shutterstock

A légiutas-kísérő rémálma valóra vált: a telefonja a repülőgép vécéjébe esett

Egy koppanás, amit a repülőgép vécéjében senki nem akar hallani. Az a stewardess sem akarta, aki azonban kénytelen volt nemcsak hallani a telefonja csattanását, de tudomásul is venni az akkor még ténynek hitt helyzetet, hogy az iPhonjától örökre búcsúst kell vennie. Azonban a telefon ezt másképp gondolta, dacolt a vízörvénnyel, és végül nyert. 

„Volt már valakinek olyan félelme, hogy leejti a telefonját egy repülőgép mosdójában, majd lehúzza, és örökre elveszíti?” — tette fel a kérdést Ally Case légiutas-kísérő a 160 000 TikTok-követőjének.

„Ez történt velem tegnap” — folytatta, hozzátéve azonban, hogy a vécés balesetnek van egy meglepően jó tapasztalata is.

„A legtöbb telefon, például az én iPhone 15 Pro-m túl nagy ahhoz, hogy beférjen egy repülőgép vécéjének lyukába. A vízöblítés ijesztő volt, de a telefonom csak ült a lyuk felett, és nem lehetett leszívni, mert túl nagy volt” — mesélte el a vele történteket a stewardess.

De nem mindenki ilyen szerencsés. Akár 30 000 láb magasan a levegőben, akár két lábbal az otthoni fürdőszoba padlójának csempéjén állva, látni, ahogy a telefon a vízörvénnyel együtt eltűnik a vécében, egy lövés a szívbe. De nem ez a legrosszabb, ami történhet az emberrel, ha telefonnal megy a dolgait végezni. 

A washingtoni Seattle-ben a mentőszolgálat tagjainak kellett megmentenie egy nőt, aki fejjel előre beleesett egy mellékhelyiség vécéjébe, miközben megpróbálta megmenteni elsüllyedt mobiltelefonját. A meg nem nevezett áldozat 10-15 percig rekedt a bűzös helyen, mielőtt végül el tudta érni a telefonját és hívni tudta a 911-et. 

A legjobb, amit tehetsz, ha a mosdót a kütyüjeid nélkül használod. 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.