brit királyi család katalin hercegné Vilmos herceg reakció visszatérés
A walesi herceg átvette felesége munkáját, amikor Katalin hercegné a betegsége miatt az év elején visszalépett királyi feladataitól. A Kensington-palota most elárulta, hogyan reagált Vilmos herceg Katalin visszatérésére. A hercegné közleményben tudatta pénteken, hogy részt vesz a Trooping the Color ünnepségen.

A 42 éves walesi hercegnő márciusban lépett vissza a királyi feladatoktól, amikor kiderült, hogy megelőző kemoterápiát kell kapnia. A januári hasi műtétje utáni vizsgálatok kimutatták, hogy daganatos betegsége van, azóta nem is lépett a nyilvánosság elé. Pénteken azonban Katalin hercegné egy nyilatkozatban elárulta, hogy részt vesz a Trooping the Colour rendezvényen, és a nyár folyamán várhatóan többször láthatjuk majd. A Kensington-palota felhívta a figyelmet arra, hogy előfordulhat, a hercegnének hamar vissza kell majd vonulnia, az egészsége ugyanis továbbra is prioritást élvez.

Katalin hercegné
Katalin hercegné ezt a 2024-ben készült fotót csatolta közleményéhez pénteken

Katalin bejelentését egész Anglia üdvözölte, de legboldogabb minden bizonnyal Vilmos herceg volt. Hivatalos közleményben a palota elárulta, hogy Vilmos teljes mértékben támogatja felesége visszatérését. A herceg továbbra is segít a gyerekek körüli teendőkben, hogy a hercegné lassan visszatérhessen a feladataihoz.

A Kensington-palota szóvivője azt mondta: „A herceg örömmel látja, hogy a hercegné már foglalkozik a számára fontos munkákkal és projektekkel. Továbbra is a felesége és gyermekei támogatására összpontosít, miközben közfeladatait is ellátja."

Katalin hercegné még nincs túl a nehezén

Katalin valószínűleg még nem tér vissza teljes mértékben a munkájához, minden attól függ, hogyan érzi magát. Nyilatkozatában azt mondta, hogy „minden napot úgy fogad, ahogy jön”, és azt is közölte, hogy „még nincs túl a nehezén”.

Alig várom, hogy részt vegyek a hétvégén a családommal a király születésnapi felvonulásán, és remélem, hogy a nyár folyamán részt vehetek néhány nyilvános rendezvényen is, de még nem vagyok túl a nehezén. Türelmet tanulok, különösen a bizonytalanság érzésével szemben. Minden napot úgy fogadok, ahogy jön, hallgatok a testemre, és kihasználom az időt a gyógyulásra. Nagyon köszönöm a megértéseteket, és köszönöm mindazoknak, akik bátran megosztották velem a történetüket

 - írta.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.