A Kensington-palota egykori séfje, Carolyn Robb elmondta, hogy milyen karácsonyi desszerttel tették még különlegesebbé az ünnepeket a palotábanés mit szeretett a legjobban Vilmos és Harry.
Carolyn Robb Town & Country magazinnak adott interjújában elárulta, hogy a most is nagyon édesszájú Vilmos és Harry gyerekként a legjobban a habcsókot szerették. A séf emlékei szerint az ünnepek alatt a konyha tele volt élettel, nevetéssel és kreativitással. „A karácsony az év azon időszaka volt, amikor mindenki bemehetett a konyhába, és közösen főzhet, családként” – tette hozzá. „A habcsók pedig nemcsak finom csemege, hanem készíteni is élmény, ugyanis mindenféle különleges formák alakíthatók ki belőle” - tette hozzá. A séf hangsúlyozta, hogy az ilyen egyszerű, de különleges receptek célja, hogy inspirálják az embereket, és hogy minden korosztály számára örömteli legyen a sütés. „Gyerekekkel sütni mindig jó móka, hiszen ilyenkor igazán kreatívak lehetünk” – mondta Robb.
A néhai II. Erzsébet királynő személyi séfjeként gyakran Darren McGrady főzött a fiatal Vilmosnak és Harrynek is. Elmondta, melyek voltak azok az ételek, amelyet a hercegek soha nem ehettek.
A sütés iránti szeretet nemcsak Vilmos és Harry gyermekkorát hatotta át, hanem a következő generációk is örömmel vesznek részt hasonló tevékenységekben. Vilmos herceg és Katalin hercegné három gyermeke, György, Charlotte és Lajos már többször bizonyította, hogy a családi sütés szerves része az életüknek. 2022-ben például jubileumi torták sütésében segédkeztek, hogy megünnepeljék dédnagyanyjuk, II. Erzsébet királynő trónra lépésének 70. évfordulóját.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.