Randitippek pasiknak: innen tudod, hogy a nő nem csak barátkozni akar veled

Young,Woman,Having,Boring,Date,With,Talkative,Guy,In,Outdoor
Shutterstock/Copyright (c) 2021 New Africa/Shutterstock. No use without permission. - New Africa
tippek-tanácsok párkapcsolat randi
Elbizonytalanodtál, mert nem tudod eldönteni, hogy a lány, akivel találkozgatsz, csak barátkozik veled vagy többről is lehet szó? Nem mered randira hívni, mert félsz az elutasítástól? Figyelj az árulkodó jelekre!

A nők gyakran panaszkodnak amiatt, hogy a férfiak túl rámenősek, egyértelműek, durván flörtölnek és néha erőszakosan nyomulnak, ami kínos és kimondottan kényelmetlen helyzetbe hozza őket. A férfiak viszont amiatt elégedetlenkednek, hogy a lányok nagyon visszafogottak, nem flörtölnek velük, nem tudják kitalálni a szándékaikat, hiába szólítják meg őket, bókolnak nekik, süket fülekre találnak a szépnek szánt szavak, így aligha merik randira hívni őket. Egy érme két oldala

férfi, nő, félrértés, randi
A férfiak túl egyértelműek, a nők visszafogottak, hogy lesz ebből randi? 
Forrás: Shutterstock

Szakemberek szerint a nők is flörtölnek a férfiakkal, ám szavak helyett 80 százalékban nonverbális kommunikációt használnak, amit az urak nem mindig tudnak értelmezni, emiatt elbizonytalanodnak. Srácok, nem kell tovább aggódnotok, mutatjuk, mire figyeljetek, ha tudni szeretnétek, érdemes-e próbálkoznotok a kiszemelt lánynál.

Rengeteget mosolyog, mintha máris randiznátok

Mindenki mosolyog valamennyit, ez amolyan udvariasság a másik ember felé, a nők pedig igyekeznek mindenkivel szemben kedvesnek mutatkozni, senkit nem megbántani. Ám, ha egy lány a társaságodban a szokásosnál többet mosolyog, különösen rád, az azt jelenti, hogy élvezi a társaságodat, szereted veled lenni.

Ritkán néz a telefonjára

Ma már ki sem lehet robbantani az okostelefont nem csak a fiatalok, de lassan senki kezéből. Azzal fekszünk, azzal kelünk, igyekszünk minél gyakrabban ránézni a kijelzőre, le ne maradjunk valami izgalmasról, pláne fontosról. Ha azt látod, hogy a lány ki sem veszi a táskájából a telefont vagy az asztalon hagyja, nem nyúl hozzá, amikor veled van, az minden bizonnyal arra utal, hogy téged érdekesebbnek talál, mint a TikTok-videókat. Manapság ez nagy szó...

Megkínál az ételével, italával

„Ezt neked is meg kell kóstolnod” — nyújtja feléd a poharát, tányérját. Felkínálni, hogy a másik a kanaladdal egyen, a poharadból igyon, meglehetősen intim dolog. Nem annyira, mintha csókolóznátok, de... Ha nem zavarja, hogy mindketten ugyanazt a kanalat veszitek a szátokba, nagy eséllyel nem vagy számára közömbös. Ki akarna „nyálcserét” egy antipatikus emberrel?

A szemedbe néz, és tartja is a szemkontaktust

Teljesen normális és elvárható, hogy ha valakivel beszélgetsz az a szemedbe néz, de legalábbis a szádat figyeli. Ha viszont keresi a tekinteted, mélyen a szemedbe néz és hosszú másodpercekig tartja is a szemkontaktust, az már jelent valamit.

Homályos valamikor helyett konkrét időpont

Ha megkérdezed tőle, hogy találkoztok-e valamikor, akkor nem az egyszer, a majd igen és hasonlók a válasza, hanem megkérdezi, hogy ráérsz-e mondjuk másnap vagy a hétvégén meginni egy kávét vagy bármi mást. Bár a nők ma már nem azok a félénk kiscicák, akik arra várnak, hogy a pasi meghívja őket, azért ez a legtöbb lánynak még mindig komfortzónán kívül esik. Értékeld!

Érdekli az életed, a munkád, a hobbid

A nők szeretik felmérni, kivel van dolguk, mik a férfi tervei, van-e jövőképe, ambíciója. Persze, csak akkor, ha potenciális partnerként gondolnak rá. Ha nem, akkor bőven elég a bájcsevej is. Ha azonban komolyan érdeklődik, milyen munkát végzel és mivel töltöd szívesen a szabadidődet, érdemes randira hívnod. 

Természetesen még millió más jelet is leadnak a nők a férfiak felé, de ha csak a fentieket felismered és értelmezni tudod, már közelebb kerültél egy lehetséges párkapcsolathoz.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.