Titan: egy évvel a tragédia után megható szavakkal emlékezik az asszony, akinek elhunyt a férje és a fia

Titan, Titanic roncsai
AFP -
titan tengeralattjáró tragédia
Egy év telt el azóta, hogy az OceanGate Titan tengeralattjárója merülés közben összeroppant több ezer méter mélységben öt emberrel a fedélzetén, miközben a Titanic roncsait közelítette meg. Az asszony, aki a szerencsétlen balesetben a férjét és a fiát vesztette el, megható szavakkal emlékezett meg a szeretteiről.

A Titan mélytengeri búvárhajó, egy magán tengerkutató vállalkozás tulajdonában volt, és minden valószínűség szerint június 18-án merülés közben roppant össze több ezer méter mélységben öt emberrel a fedélzetén, miközben a Titanic roncsait közelítette meg. A búvárhajót napokig keresték, abban a reményben, hogy utasait épségben kimenthetik. A katasztrófában mind az öt ember meghalt, köztük volt Shahzada Dawood és 19 éves fia Suleman Dawood. A férfi felesége, a fiú édesanyja, Christine Dawood egy évvel a tragédia után szívszorító szavakkal emlékezett meg elhunyt szeretteire.

Titan
Titan-tragédia: egy éve roppant össze a tengeralattjáró öt utassal a fedélzetén
Forrás: © 2023 by ZUMA Press Wire Service/June 19, 2023

Egy éve történt a Titan-tragédia

Christine Dawood a felfoghatatlan tragédia évfordulóján  két égő gyertyáról készült képet tett közzé a közösségi oldalán. 

Amikor az emberek eltávoznak, magukkal visznek egy darabot belőled. Ahogy közeledik az egyéves évforduló, visszagondolok arra az időre, amikor majdnem összetörtem, de a szeretet és támogatás, amit kaptam, és még mindig kapok, olyan hatalmas volt, hogy nem érezhetek mást, mint hálát. Minden nap, minden órában, minden percben hiányoznak, soha nem lesznek pótolhatók

- írta bejegyzésében.

Christine korábban elárulta, először úgy volt, hogy 2018-ban ő megy a férjével az útra, de a koronavírus miatt ez elmaradt, közben pedig fiuk betöltötte a 18. évét és mivel Suleman nagyon szeretett volna ott lenni a hajón, beleegyeztek, hogy ő tart Shahzadával. A fiú úgy tervezte, hogy a hajón merülés közben Rubik-kocka-rekordot is felállít. Christine Dawood és lánya a Titant kísérő hajón, a Polar Prince-on tartózkodott, ott értesültek arról, hogy elveszítették a kapcsolatot a Titanic roncsaihoz merülő Titannal.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.