kertészkedés David Beckham Kevin Bacon Sam Neill
David Beckham csúcsra járatta a cukiságot, amikor kedvenc kakasa kíséretében hagymát szedett saját farmján. Úgy tűnik nem csak neki okoz boldogságot a kertészkedés, hiszen egyre több celeb mutatja meg, milyen is az élet a farmon, amikor nincs smink, szmoking, fény és csillogás.

A kert boldogság, egy farm pedig maga a mámor - állítja a sztárok egy csoportja. Összegyűjtöttünk néhány olyan hírességet, akik, ha tehetik szögre akasztják az öltönyt és az estélyit és gumicsizmába bújnak. Hiába a népszerűség és a rengeteg pénz, ők a természetben, állatok gondozásával szeretik tölteni a szabadidejüket.

sztárok
Sztárok kertje: David Beckham tyúkokat nevel Forrás: Northfoto

 

1. Sztárok gazdasága

David Beckham éppen szénanáthával küzd, de úgy tűnik ez egyáltalán nem zavarja abban, hogy a kert és a tyúkudvar tökéletesen rendben legyen. 

Az exfocista nemrég mutatta meg, hogy ő bizony nem rest rózsát ültetni, tyúkokat terelgetni, és kifejezetten boldog, ha a tyúkjai tojásából készíthet reggelit a családnak. Nem is csoda, hogy felesége, Victoria egy tyúkudvarral lepte őt meg születésnapján.

@davidbeckham Hay fever kicking in a little tickle in the throat but a little 🍯 will solve that... Looks like @Victoria Beckham ♬ original sound - David Beckham

 

2. Gitározz kecskéknek, imádni fognak

Kevin Bacon néhány éve egyik pillanatról a másikra csődbe ment, miután feleségével Kyra Sedgwick színésznővel egy rossz befektetés miatt szinte a teljes vagyonukat elveszítették. A házaspár akkor összecsomagolt és Connecticut-ba költözött egy farmra, ahol kecskékkel és malacokkal vették körbe magukat. A színész annyira szereti az állatait, hogy rendszeresen gitározik nekik, az erről készült videókat pedig a közösségi oldalain teszi közzé. Jelenlegi életét semmiért se cserélné le a világsztár, akinek legújabb alakítása, a Beverly Hills-i zsaru új részében látható.

@kevinbacon When Indigo Girls meets Matchbox Twenty. #GoatSongs ♬ original sound - Kevin Bacon

3. Sam Neill: dínóktól a lekváros üvegekig 

Sam Neill, a Jurassic park sztárja még jóval hetven felett sem unatkozik. Vett egy gazdaságot Új-Zélandon és borászkodik. Neill egyszer azt nyilatkozta, hogy a borbisznisz nem túl jövedelmező, ennek ellenére amikor csak teheti, ott él, sőt, kihasználja farmja remek adottságait. A földjén termő gyümölcsöket ő maga főzi be, a végeredményt a Tiktokon mutatta meg követőinek. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.