Gyilkossággal vádolják a népszerű színészt: egy 20 éves férfi az áldozat

Cinematic,Focus,On,Patrol,Car:,Two,Police,Officers,Arrest,Suspect,
Shutterstock - Gorodenkoff
gyilkosság színész letartóztatás
Július 20-án a Harris megyei seriffhivatal helyettesei lövöldözésről kaptak bejelentést egy lakópark parkolójában Texas East Harris megyéjében. A népszerű színészt, Akili McDowellt letartóztatták, a rendőrség őt gyanúsítja azzal, hogy megölt egy 20 éves férfit.

A hatóság emberei megerősítették, hogy a 21 éves Akili McDowellt – akit leginkább a Milliárdok nyomában című sorozatban Savion Williams szerepéről ismernek – gyilkossággal vádolják. A színész áttörő szerepe a 2015-ös The Astronaut Wives Club két epizódjában volt, majd Young Isaac szerepét alakította a Criminal Activitiesben, később pedig szerepelt a Billionsban és az HBO-n futó David Makes Manben is. Legújabb filmje, a The Waterboyz idén kerül bemutatásra.

színész, Akili McDowell
Gyilkossággal vádolják a népszerű színészt
Forrás: WireImage

Gyilkossággal vádolják a fiatal színészt

A színészt a 20 éves Cesar Peralta meggyilkolásával vádolják, jelenleg 400 ezer dolláros (körülbelül 145 millió forintos) óvadék fejében tartanak őrizetben a Harris megyei börtönben Texasban.

Cesar Peralta holttestét több lőtt sebbel találták meg júniusban egy houstoni lakótömb parkolójában, ahol a szemtanúk szerint korábban összeveszett az Akili McDowellként azonosított férfival – aki a lövöldözés után gyalog menekült el a helyszínről, végül múlt héten tartóztatták le. A színész ügyvédje egyelőre nem nyilatkozott, ügynöke, Jonell Whitt pusztán annyit nyilatkozott, hogy imádkozik az áldozat családjáért.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.