Angelina Jolie megrázó vallomása: felkeresett egy bérgyilkost, hogy megölesse magát

77th Annual Tony Awards - Arrivals
WireImage/77th Annual Tony Awards - Arrivals - Jamie McCarthy
bérgyilkos gyilkosság Angelina Jolie
A 49 éves Oscar-díjas színésznő egyszer bérgyilkost fogadott, hogy megölesse magát, mivel korábban olyan sötét gondolatokkal küzdött, hogy véget akart vetni az életének. A válófélben lévő Angelina Jolie őszintén mesélt nehéz időszakáról: 22 éves volt, amikor úgy érezte, nem akar tovább élni.

Angelina Jolie úgy gondolta, hogy könnyebb lenne szeretteinek feldolgozni a halálát, ha meggyilkolják, mintha saját maga vetne véget életének. A színésznő ekkor mindössze 22 éves volt.

Angelina Jolie
Angelina Jolie bérgyilkost akart fogadni, hogy megölesse magát
Forrás: Bruce Glikas/Getty Images

Angelina Jolie meg akarta öletni magát

A színésznő alig múlt húsz éves, amikor egyre többször eszébe jutott az öngyilkosság gondolata. Azt érezte, hogy nincs miért tovább élnie, ezért úgy döntött, hogy bérgyilkost fogad.

New Yorkban nem olyan nehéz bérgyilkost találni. Bármilyen őrülten hangzik is, szerintem sokan gondolnak öngyilkosságra, amikor fiatalok. Nagyon is tudatában voltam annak, hogy sokan körülöttem, például az anyám, úgy érezné, hogy nem tett eleget, ha én végzek magammal. Ezért az volt a megoldásom, hogy ha valaki mással öletem meg magam – például egy „rablás” során – és akkor senki sem érezné úgy, hogy cserben hagyott

 - mondta egy 2003-as interjúban Jolie, majd hozzátette, hogy egy nagyobb összeget vett le a bankszámlájáról, abból akarta kifizetni a profi szakembert, aki meglepő módon reagált, mikor felkereste a fiatal sztár.

Elég rendes ember volt, és mondta, hogy gondolkodjak még ezen, és hívjam vissza két hónap múlva. Valami megváltozott az életemben, és úgy döntöttem, hogy kitartok.

 

A színésznő elmondta, hogy végül az anyaság és hat gyereke tette lehetővé, hogy emberként fejlődni tudjon. 

Nem voltam nagyon stabil fiatal. Valójában soha nem gondoltam, hogy valaha anya leszek. Emlékszem, hogy a döntést, hogy szülő legyek, nem volt nehéz meghozni. Ami nehéz volt, az volt, hogy tudtam, mostantól nekem kell gondoskodnom arról, hogy minden rendben legyen.

Találkozásra készül Angelina Jolie és Brad Pitt

Bár az elmúlt nyolc évben nem keresztezte egymás útját Angelina Jolie és Brad Pitt: most a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál változtathat ezen. Bár a házaspárt már 2019-ben elválasztották egymástól, jogi csatájuk még nem ért véget, amely nagyrészt a francia szőlőültetvényük és birtokaik körüli vita rendezéséről szól. Így nem csoda, hogy a fél világ kíváncsi arra, miként viselkednek majd egymással, ha tényleg megtörténik a "nagy találkozás". Külön kérdés, hogy Angelinát elksérik-e gyerekeik, és ha igen, hogyan viszonyulnak majd apjukhoz, akinek nevét közülük többen elhagyták, Pitt kedvence, Shiloh pedig már el is kezdte a hivatalossá tételt. 

 


 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.