Mindent a boyfriend blushról, a nyár legmenőbb szépségtrendjéről

Forrás: Shutterstock -
pirosító smink természetesség
A szépségipar folyamatosan megújul, mindig újabb és újabb trendekkel találkozunk, amelyek izgalmas lehetőségeket kínálnak a smink szerelmeseinek. Az egyik legfrissebb és legnépszerűbb trend nem más, mint a boyfriend blush. De mi is ez pontosan, és miért vált ilyen gyorsan a szépségápolás világának egyik kedvencévé?

Az elmúlt hónapokban hatalmas érdeklődést váltott ki a legújabb sminkelési trend, a boyfriend blush. Megcáfolta azt a berögződést, hogy csakis magasan az arccsonton a kontúr felett lehet pirosítót használni.  

boyfriend blush
A "Boyfriend blush" pirosító üdévé és élettelivé varázsolja az arcot
Forrás: Shutterstock

Mi is a boyfriend blush pontosan?  

A boyfriend blush eredetileg egy különleges pirosító, amely azzal a céllal jött létre, hogy természetes és egészséges megjelenést kölcsönözzön viselőjének. A termék nevét az inspirálta, hogy olyan üde, friss pírt ad az arcnak, mintha csak egy szeretett személy általi érintéstől jönne létre. A pirosító azonban nem csupán egy termék, hanem egy új szépségtrend is, amely a természetes szépséget és a könnyed, letisztult sminket helyezi előtérbe. 

Ez egy természetes arcpír. Olyan hatást kelt, mintha a szabadban futottál vagy sétáltál volna

 – magyarázta a Vouge cikkében Zoé Taylor.  

Ezzel a megoldással tehát igazán friss, üde és fiatalos bőrt idézhetünk elő, egy csipetnyi pirosságot arcunkra, anélkül, hogy teljes kontúrozásba kezdenénk. Azzal, hogy színt viszünk fel erre a területre, mélységet adunk a bőrnek, ami finoman formálja az arcot. 

És hogy miért is szeretik annyira? 

A “Boyfriend Blush” népszerűsége többrétű. Egyrészt a természetes szépséget hirdető trendek mindig is nagy figyelmet kaptak, mivel sokan a minimalista, de mégis hatásos sminket részesítik előnyben. Másrészt a termék könnyű használhatósága és hosszan tartó hatása miatt kiváló választás mindennapi viseletre. A szépségápolási bloggerek és influencerek is előszeretettel ajánlják, ami tovább növeli a termék népszerűségét. 

Így használd 

A “Boyfriend Blush” pirosítót legjobb, ha az arccsont legmagasabb pontjára visszük fel, majd finoman eldolgozzuk az ujjainkkal vagy egy sminkecsettel. A természetes hatás érdekében érdemes kevés terméket használni és szükség esetén rétegezni, hogy elérjük a kívánt intenzitást. 

A “Boyfriend Blush” pirosító az új szépségtrend, amely a természetes szépséget és a könnyed, friss megjelenést ünnepli. Próbáld ki te is és engedd, hogy arcod ragyogjon ezzel a különleges pirosítóval! 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.