5 szín, amiket a rövid körmök is szeretni fognak – Termékekkel, árakkal

5 köröm, rövid körmök
Shutterstock - KOBRIN PHOTO
körömlakk divatos körömfestés
Egyes színek a hosszabb, mások a rövidebb körmökön érvényesülnek a legjobban. A rövid körmök a tévhittel ellentétben nem csak a sötétebb árnyalatokkal mutatósak. Ezeket gyűjtöttük most össze.

A rövid körmök hihetetlenül elegánsak. Praktikusabbak és kevesebb karbantartást is igényelnek. Vannak olyan színek, amelyek nemcsak kiemelik a manikűrt, hanem elegáns, letisztult megjelenést is kölcsönöznek. Íme egy kis segítség a megfelelő árnyalat kiválasztásához. Görgess tovább a legjobb inspirációkért és színötletekért!

rövid körmök
Rövid körmök - Ez az 5 szín áll a legjobban
Forrás: Shutterstock

Miért hódítanak a rövid körmök? 

A rövid körmök újra nagy népszerűségnek örvendenek, és ennek nem csupán praktikus okai vannak. Ezek a kompakt, karcsú formák a modern eleganciát és a minimalista stílust képviselik, miközben egyszerűbbé teszik a mindennapi életünket is. A rövid körmök ideálisak a rohanó életmódhoz, a rövid körömforma tehát nem csupán trendi, hanem okos választás is.

5 elegáns körömszín rövid körmökhöz

1. Fekete cseresznye

A hírességek közül Lily Allen is nagy rajongója ennek a színnek. Ez az elegáns körömszín sosem megy ki a divatból! Ez az a szín ,ami az ősz közeledtével nem hiányozhat a lakk repertoárodból.

Opi, körömlakk
Opi Malaga wine– 5290 Ft
Forrás: douglas.hu

2. Vadító piros

Egyszerűen nincs elegánsabb egy klasszikus vörös manikűrnél. Párosítsd ezt egy rövidebb körömformával, és máris abszolút győztes leszel. A tűzpiros körömlakk a rövid körmökön élénk színével azonnal magára vonja a figyelmet. A piros árnyalatok energikusak és vonzóak, amelyek kontrasztot adnak a rövid körömformához. A tűzpiros szín eleganciát és magabiztosságot sugároz, a rövid körmökön is ütős megjelenést biztosít.

Nailberry, körömlakk
Nailberry Paris-London L'Oxygéné – 6340 Ft
Forrás: notino.hu

3. Sötétkék

Egy másik igen nagy népszerűségnek örvendő körömtrend, ami gyönyörűen kiegészíti a rövidebb körömformákat. Ha elegáns megjelenésre vágysz, de nem akarsz semleges színt választani, akkor érdemes kipróbálnod ezt az árnyalatot. 

Chanel, körömlakk
Chanel  Le Vernis Long Lasting Colour and Shine, Fugueuse – 16. 120 Ft
Forrás: notino.hu

4. Nude árnyalatok

Ha már a klasszikus árnyalatokról beszélünk, a nude árnyalatú körömlakkot nem lehet kihagyni ebből a felsorolásból. Kiemeli a körmök tisztaságát és ápoltságát anélkül, hogy túlzó lenne. A semleges árnyalatok elegánsak és visszafogottak. A könnyű karbantartás mellett a nude lakk bármilyen ruhával és alkalommal harmonizál, így mindig kifinomult hatást kelt.

Dior, körömlakk
Dior Vernis Base Coat, Nude – 13.900 Ft
Forrás: marrionnaud.hu

5. Halvány lila

A pasztell árnyalatok mint például egy halvány ibolya, vagy orgona lila szín remek választás a rövidebb körömformákhoz. Ez a szín egy nyugodt, lágy tónus, amely könnyen illeszkedik különböző stílusokhoz és alkalmakhoz, miközben nem túl tolakodó. 

Essie, körömlakk
Essie Nail Laquer, lilacism – 3490 Ft
Forrás: douglas.com

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.