filmforgatás Halle Berry hónaljszőr
A Never Let Go című új horrorfilmjének forgatásáról osztott meg videót a színésznő. Halle Berry nem semmi átalakuláson esett át.

Kulisszák mögött készült felvételeket osztott meg Never Let Go című új filmjének forgatásáról Halle Berry szombaton az Instagramon. A színésznő megmutatta, hogyan alakítják át a testét, beleértve a hónalját is. 

Los Angeles Premiere Of Netflix's 'The Union', halle berry
Halle Berry betekintést engedett a kulisszák mögé
Forrás: NurPhoto via AFP

Halle Berry átalakulása: rá se ismerni a színésznőre

„A mama készülőben” – írta Berry a képaláírásban, majd hozzátette: „Az egyik legösszetettebb karakter, akit volt szerencsém megtestesíteni. A #NeverLetGo mindenhol a mozikban!” - tette hozzá Halle, a bejegyzést eddig több mint 100 ezren lájkolták. Halle Berry ikerfiúk anyját játssza a horrorban, melyben a gonosz szellemek ellen védekeznek, ám mégis elszaadul a pokol. Halle korábban úgy nyilatkozott, hogy adrenalinfüggősége miatt vállalta el a szerepet, ami egészen mást kíván tőle, mint a korábbiak. 

A színésznő menopauza-aktivista

A CBS Mornings című műsorában szeptember 17-én volt vendég Halle Berry, aki meglepő nyíltsággal beszélt a saját klimaxos és menopauza-tapasztalatairól. Szóba került többek között a hüvelyszárazság, a fájdalmas szex, de a színésznő megdöbbentő nyíltsággal beszélt a saját vaginájáról is, amit egy lédús őszibarackhoz hasonlított. A színésznő azt is elárulta, hogy a legborzasztóbb módon tudta meg, hogy menopauzában van, ami akkor történik, amikor a nőknek megszűnik a menstruációjuk, és az ösztrogén és a progeszteron hormonok csökkenésének hatásaitól szenvednek.

Halle májusban egy demonstráción az amerikai Capitolium épülete előtt kiabálta: „Menopauzában vagyok”, azzal a céllal, hogy a kétpárti szenátornőkkel együtt olyan törvényt fogadtassanak el, amely 275 millió dollárt fordítana a menopauza körüli oktatásra és kutatásra.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.