Britney Spears borzasztó állapotban van: ismét gondnokságra és gyógyszeres kezelésre lenne szüksége

Britney Spears
Getty Images - Scott Dudelson
hollywood önpusztítás britney spears
Britney Spears komoly veszélyben van mind anyagi, mind mentális értelemben.

Az énekesnő sokkal rosszabbul van, mint amikor édesapja gondnoksága alatt állt. Ami a mentális egészségét illeti, a TMZ saját forrásaira hivatkozva azt írta, az énekesnő teljesen diszfunkcionális. Mióta nem áll édesapja felügyelete alatt radikális hangulatváltozásai vannak, melyek szó szerint sokkolóak.

Az a néhány ember, aki még az énekesnő mellett maradt dühös amiatt, hogy megszűnt a gondnokság, szerintük nem volt igazságos az ítélet, ráadásul az énekesnő vagyona is veszélyben van.

„A gondnokság alatt rengeteg szabadsága volt, a korlátozások pedig azért voltak, hogy megvédjék őt. Többé már nem védik” - mondták a lapnak.

Britney szórja a pénzt, a csőd fenyegeti. Havonta utazik egzotikus helyekre, rendszeresen magánrepülőgépet bérel (utanként egymillió dollárért), méregdrága hotelekben száll meg, és ott rendszerint az elnöki lakosztályt foglalja el.

„Ezt nem engedheti meg magának. Volt 60 millió dollárja, amikor a gondnokság megszűnt, és most ott tart, ahol a gondnokság kezdődött - a csőd veszélye fenyegeti”

 - mondta a lap egyik forrása.

Dr. Charles Sophy, hollywoodi psziciáter azt nyilatkozta, hogy Britneynek ismét segítségre lenne szüksége. A helyzetét egy újabb gondnokság, és a gyógyszerek oldanák meg - amiket valószínűleg most nem szed. Úgy látja, az énekesnő az önpusztítás útjára lépett, időzített bombaként ketyeg, és a robbanás már nincs messze...



 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.