Esküvőjükről osztott meg soha nem látott fotót Katalin és Vilmos, de valami nem stimmel

Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvője
AFP/ - GERARD JULIEN
hercegi pár esküvő fotó katalin hercegné Vilmos herceg
Katalin hercegné és Vilmos herceg 13 éve kötötték össze az életüket, ennek megünnepléseként egy soha nem látott fotót osztottak meg esküvőjükről. A rajongóknak azonban feltűnt valami a képen...

Vilmos herceg és Katalin hercegné egy új, eddig nem látott képet osztott meg esküvőjük napjáról a 13. évfordulójuk alkalmából, azonban a lelkes rajongóknak feltűnt valami furcsaság a fotón.

A hercegi pár  esküvője 2011. április 29-én pénteken volt, magyar idő szerint 12 órakor kezdődött a londoni westminsteri apátsági templomban. 1 millióan vonultak ki az utcára Londonban, hogy legalább egy pillantást vethessenek Katalinra és Vilmosra, de a nagy eseményt a tévében is rengetegen követték világszerte. A hercegné egy Sarah Burton által tervezett Alexander McQueen ruhát viselt, amely 434 000 dollárba került, vagyis 155 millió forintba, és kézzel készített csipke díszítette.

Minden idők legdrágább esküvői ruhái: Serena Williams 1 milliárdnál is többet költött

Természetesen a menyasszonyoknak az a fontos, hogy pompázzanak az általuk viselt ruhában, ez pedig bizony azt jelenti, hogy nem sajnálják rá a pénzt. Íme, minden idők legdrágább esküvői ruhái.

Katalin és Vilmos az esküvőjükön, Katalin hercegné, Vilmos herceg
Katalin és Vilmos az esküvőjükön
Forrás: AFP/

Vilmos pedig az Ír Őrezred tiszteletbeli ezredesének vörös egyenruháját, ám a legfrissebb, esküvőjükről megosztott képen a herceg nem ebben az öltözékben van, és ez bizony azonnal feltűnt a rajogóknak. 

Eredetileg Vilmos ezt az egyenruhát szerette volna viselni az esküvőjén, ám két hónappal a nagy nap előtt kinevezték az Ír Gárda ezredesévé, őfelsége pedig azt szerette volna, ha ezek után a vörös uniformist ölti magára. Eleget tett a kérsének, de a színfalak mögött ezek szerint átöltözött, hogy a saját kívánsága is teljesüljön. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.