Felrobbantotta a netet David Beckham félmeztelen fotója - feleségének mondott vele köszönetet

Los,Angeles,-,Sep,26:,David,Beckham,At,The,H&m
Shutterstock/Copyright (c) 2016 Kathy Hutchins/Shutterstock. No use without permission. - Kathy Hutchins
David Beckham félmeztelen Victoria Beckham
A 48 éves egykori futballistát a visszavonulása nem akadályozta meg abban, hogy tökéletesen kidolgozott hasizma legyen.

David Beckham félmeztelen fotón mutatta meg kisportolt testét a rajongóinak, amivel nemcsak elismerő megjegyzéseket, hanem néhány óra leforgása alatt több mint félmillió lájkot gyűjtött be. Azt azonban nem felejtette el megemlíteni, hogy felesége is jelen volt a fotó készítésekor, sőt, egyenesen neki köszönte meg a képet. A megvilágításról ugyanis Victoria gondoskodott.  

„Verhetetlen ez a megvilágítás, hála a világítástechnikusomnak, Victora Beckhamnek” – írta David a félmeztelen fényképéhez, amelyen egy kék rövidnadrágban, zokniban és tornacipőben pózol. Persze, David azért a személyi edzőjét, Bobby Rich-t is megjelölte. Nem véletlenül: ő az, aki évek óta segíti a sztárpárt a hatékonyabb edzésekben, és baráti kapcsolatot ápol a Beckham családdal. 

Bobby gyakorlatilag törzsvendég a Beckham-házban: Victoria többször tett fotókat közzé a közös tréningjeikről, megmutatva lenyűgöző otthoni edzőtermüket is. Még a fiát Romeót is levideózta, ahogy Bobbyval erősít, az edző ugyanis a Beckham gyerekek aktív életmódjáról is gondoskodik. 

Bobby iránymutatásai alapján szép eredményeket érnek el a testépítés terén, és Victoria büszke is férje kisportolt megjelenésére. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy szívesen megmutatja a rajongóknak a róla készült képeket. „Szombat reggeli edzés ezzel a fitt pasival. Nagyon szívesen!" - üzente pimaszul a rajongóknak bejegyzésében.

 

Együtt jóban-rosszban

David és Victoria Beckham azonban nemcsak az edzésekre járnak együtt, hanem gyakorlatilag 25 éve elválaszthatatlanok. David felesége iránti töretlen rajongását mutatja az is, hogy világra szóló szülinapi bulit szervezett az 50. születésnapjára, ahonnan hajnalban a hátán vitte haza fájós lábú nejét

David egy korábbi interjúban azt állította, hogy már akkor beleszerett Victoriába, amikor még nem is ismerte. A legendás focista 1996-ban a csapattársaival ült egy pubban, amikor meglátta a tévében a Spice Girls együttest. Posh Spice-ra mutatva azt mondta: „Azt a lányt ott, feleségül fogom venni”. Rá három évre pedig meg is köttetett a frigy. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.