Rá sem ismerni a népszerű színészre: hosszú idő után először jelent meg a nyilvánosság előtt

Mike Myers
AFP/Angela Weiss - AFP
Austin Powers öregedés hollywood
Mike Myers már egyáltalán nem úgy néz ki, mint az Austin Powers idején.

Az emberek meglepődtek, mennyire másképp néz ki Mike Myers, nagyon megváltozott, mióta utoljára láttuk egy éve. Az Austin Powers 60 éves sztárja a Nicole Kidman tiszteletére tartott gálán vett részt. Mike fekete szmokingban és teljesen ősz hajjal lépett a Dolby Színház vörös szőnyegére. Láthatóan jól érezte magát, viccelődött a kollégákkal és pózolt a rajongókkal.

A színész a negyedik Austin Powers-filmmel kapcsolatos pletykákra is kitért, az Entertainment Tonightnak így nyilatkozott: „Nem tudom sem megerősíteni, sem tagadni egy ilyen projekt létezését vagy nem létezését”. Hozzátette, hisz abban, hogy születhet még sikeres Austin Powers-film.

Mike Myerst az Austin Powers-filmek és a Shrek tette világhírűvé, ő adta hangját a zöld ogrénak, valamint a Wayne világában is felejthetetlen alakítást nyújtott. Manapság inkább távol tartja magát a reflektorfénytől. A 60 éves férfi felesége Kelly Tisdale, 2010-ben házasodtak össze. A párnak egy fia és két lánya van: Spike 12 éves, Sunday 10, Paulina. pedig 8.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.