Ki az az Adam Schulmann? Minden, amit tudni lehet Anne Hathaway férjéről

Adam Shulman et Anne Hathaway
Gamma-Rapho via Getty Images/Adam Shulman et Anne Hathaway - Laurent KOFFEL
magánélet Anne Hathaway színésznő
Amikor Anne Hathaway neve felmerül, a legtöbben a híres színésznő lenyűgöző alakításaira gondolnak a filmvásznon. Azonban kevesen tudják, hogy a színésznő mögött egy támogató és tehetséges férj áll: Adam Shulman. De ki is valójában Adam Shulman, és hogyan lett Anne Hathaway férje?

Bár Adam Shulman nem olyan ismert, mint híres felesége, munkássága és személyisége mély benyomást tett mindazokra, akik ismerik. Tehetséges ékszertervezőként és szerető családapaként Shulman a saját útját járja, miközben teljes támogatást nyújt Anne Hathaway-nek. Kettejük kapcsolata a kölcsönös tiszteleten és szereteten alapul, és tökéletes példája annak, hogyan lehet megtalálni az egyensúlyt a hírnév és a magánélet között.

adam schulman
A színésznő mögött egy támogató és tehetséges férj áll: Adam Shulman   Forrás: Getty Images/Premiere Of Neon's "Colossal"

Honnan indult?

Adam Shulman 1981. április 2-án született a kaliforniai New Yorkban. Gyermekkorát San Franciscóban töltötte, majd a Brown Egyetemen tanult, ahol 2003-ban diplomázott. Shulman mindig is érdeklődött a művészetek iránt, és ennek köszönhetően számos területen kipróbálta magát, mielőtt végül saját útját megtalálta volna.

Színészi karrier

Adam Shulman színészként kezdte pályafutását. Bár nem vált híressé Hollywoodban, néhány kisebb szerepet eljátszott különböző televíziós sorozatokban és filmekben. Talán legismertebb szerepe a 2005-ös „American Dreams” című sorozatban volt, ahol Paul O'Bannon karakterét alakította. 

Ékszertervezőként teljesedett ki

Shulman igazi szenvedélyét az ékszertervezésben találta meg. 2011-ben megalapította saját ékszermárkáját, a James Banks Designt, melyet tervezőtársával, Heidi Nasherával közösen hozott létre. 

A márka egyedi és kézzel készített darabjairól ismert, melyeket gondosan megtervezett részletek és magas minőség jellemzi.

 Shulman munkássága hamar népszerűvé vált, és a James Banks Design ékszerei iránt nagy a kereslet.

Mesébe illő szerelmi történet

Anne Hathaway és Adam Shulman szerelmi története igazi hollywoodi mesébe illik. A pár először 2008-ban találkozott közös barátaik révén. Hathaway egy interjúban elmondta, hogy amikor először találkoztak, rögtön tudta, hogy Shulman lesz az igazi számára. Kapcsolatuk hamar elmélyült, és

 2011 novemberében Shulman megkérte Hathaway kezét egy általa tervezett eljegyzési gyűrűvel.

 2012 szeptember 29-én házasodtak össze egy szűk körű, privát ceremónián Big Surben, Kaliforniában. Az esküvőjük egyszerű, mégis elegáns volt, melyet a természetközeli helyszín tett igazán különlegessé. Első fiúk, Jonathan Rosebanks 2016-ban született, míg második fiuk, Jack 2019-ben. A pár mindig is igyekezett megőrizni magánéletüket a nyilvánosságtól, és gyermekeiket is a lehető legnagyobb diszkrécióban nevelik.

Celebrities Attend The 2022 US Open Tennis Championships anne hathaway adam schulmann
A pár először 2008-ban találkozott közös barátaik révén Forrás: GC Images

A szakmai életük is összefonódik

Adam Shulman és Anne Hathaway nemcsak magánéletükben, hanem munkájukban is összefonódnak. Shulman részt vett Hathaway néhány projektjében producerként, és együtt dolgoztak különböző jótékonysági kezdeményezéseken is. Mindketten elkötelezettek a társadalmi igazságosság és a környezetvédelem mellett, és rendszeresen támogatnak különböző civil szervezeteket.

Közös tetoválásuk van

A színésznőnek és férjének van egy közös tetoválása, egy M betű, amely arra emlékezteti őket, hogy ketten együtt többek, mint külön. Mindkettejük számára fontos a tudat, hogy külön-külön is egy egészt alkotnak, viszont hisznek abban, hogy együtt képesek jobbá tenni a másikat.

Ez is érdekelhet:


 


 

 


 


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.