Büdös ruhák, piszkos fehérneműk, dührohamok: kitálalt az imádott popdíva stylistja

Yellow,File,With,Documents,And,Top,Secret,Stamp,On,Black, titok
Shutterstock -
sztárok met-gála 2024 munka dühroham stylist
Kétségtelenül vannak előnyei annak, ha az ember a legnagyobb hírességekkel dolgozik együtt, de egy, a neve elhallgatását kérő sylist most a munkája árnyoldalairól beszélt.

A New York-i Met-gála, pontosabban Tyla ott viselt ruhája apropóján adott interjút egy stylist, aki már nagyon sok A-kategóriás hírességgel dolgozott együtt. Bár kilétét nem fedi fel, és a szóban forgó világsztárokat sem nevezte  meg, azt elárulta, hogy mik voltak a legextrémebb esetek, amikkel találkozott és kitért néhány sztár faragatlan viselkedésre is. 

Tyla ruhája szolgált apropóul 

A stylist elárulta, hogy a Met-gálán nagy fejtörést okozott a dél-afrikai énekesnő Balmain ruhája. Tyla szettje annyira szűk és hosszú volt, hogy úgy kellett felvinni a lépcsőn... 

The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals, Tyla
Az énekesnő ruhája szép volt ugyan, csak viselhetetlen. 
Forrás: Getty Images/Jeff Kravitz

...ezért úgy döntöttek, minire vágják, hogy a fiatal sztár tudjon bulizni benne. 

The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Departures, Tyla
Egy kis átalakítással kész lett a megfelelő partiszett.
Forrás: Getty Images

A stylist Kim Kardashianról azt pletykálta, hogy a híresség ragaszkodik ahhoz, hogy az ékszereit mindig melegítsék fel, mielőtt felveszi, de ő egyáltalán nem tartozik a leghisztisebb celebek közé.

2023 Time100 Gala, Kim Kardashian
A stylist elárulta, Kim Kardashian az ékszerekre háklis.
Forrás: Getty Images

A Met-gálán nemcsak a sztárok ruháit mustrálják az emberek, hanem a viselkedésüket is. Jennifer Lopezt most azért bírálják az emberek, mert szerintük nem volt elég kedves. Azzal vádolják, hogy goromba és elutasító volt egy riporterrel szemben a hétfői rendezvényen, ahol társelnökként tevékenykedett.

Nézzük, mik verték ki a tervezőnél a biztosítékot!

Dühroham és ajtócsapkodás

Egy nagyon híres női együttes tagjának a viselkedése volt talán a legemlékezetesebb. Reklámfotózáson voltunk, ő volt a márka arca, amellyel dolgoztunk. Pontosan tudta, melyik nadrágot kell viselnie, de valahányszor kimentem a szobából, ő levette és valami mást vett fel helyette. Amikor megkértem, hogy fejezze be, amit csinál, dührohamot kapott, becsapta az ajtót, ami engem is megütött. Ez sem volt elég számára, közölte, addig nem hajlandó folytatni a fotózást, amíg nem kap Evian ásványvizet. Persze, sehol nem volt bolt a közelben, de egy üres palackot találtam végül, amit csapvízzel töltöttem fel. Ez volt az én bosszúm.  

Hazudozás és bunkóság

Az egyik férfi híresség is rengeteg bosszúságot okozott, mesélte a stylist. 

Egyrészt mindig hazudott a méretéről és több ruháját újra kellett készíteni. Másrészt előfordult, hogy az étteremben az összes létező főételből kért, majd kiborította őket: a ruhánkra is jutott belőle. 

Kisbaba, tampon és telefonfüggőség

A stylist olyan hírességről is mesélt, aki magával hozta a kisbabáját a fotózásra, aki végigordította az eseményt: „Egész nap nekem kellett ringatnom, estére már nem éreztem a karomat” - emlékezett vissza és megemlítette, olyan is volt, aki egészségügyi betétért és tamponért küldte el, más pedig annyi önbarnítót tett magára előző nap, hogy órákig kellett csutakolni a testét, amíg elfogadható színe lett. ”A Z generációs celebekkel az a gond, hogy egész nap nem teszik le a kezükből a telefonjukat, ami nagyon megnehezíti velük a munkát” - mondta el. 

Hidden,Secrets.,Female,Eye,Attentively,Looking,Into,Keyhole,Against,Yellow
A stylistok a hírességek gyarlóságait is látják.
Forrás: Shutterstock

Piaszag, drog és piszkos fehérneműk

Az egyik legszörnyűbb élményem az volt, amikor egy A kategóriás popsztár - aki egyébként az egyik népszerű tehetségkutató műsor bírája - bűzlött a piától és a gyönyörű, drága ruhákat is büdösen hozta vissza, pedig az az előírás, hogy mindent tisztán kell visszaadni. Volt, aki annyira beállva érkezett, hogy csak úgy tudott megállni, ha támogattuk, órák alatt tudtuk használható állapotba hozni (és a ruháját is). Ha pedig már a ruháknál tartunk, rosszul vagyok sok világsztár fehérneműjétől, olyan piszkosak. Biztos, hogy nem frissen mosottan vették fel.

A stylist leszögezte, tudja, hogy a legtöbben azt hiszik, álommeló az övéké, és sokszor az is, de az említettekhez hasonló eetek is nagyon gyakran előfordulnak, ami nagyon meg tudja keseríteni az életüket.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.