Demi Lovato smink nélkül: vőlegényével vakációzott az énekesnő

The Met Gala - Sleeping Beauties, Reawakening Fashion
Doug Peters/EMPICS Entertainment - Doug Peters/EMPICS Entertainment
vakáció fotók Demi Lovato smink nélkül
Az énekesnő kiegyensúlyozottabb és boldogabb, mint valaha. Demi Lovato közösségi oldalán osztott meg néhány képet hawaii vakációjáról, ahova a vőlegényével és a barátaival utazott el.

A 31 éves énekesnő szemmel láthatóan élete egyik legjobb időszakát éli, csak úgy ragyog. A napokban a közösségi oldalán osztott meg fotókat hawaii nyaralásáról. Demi Lovato a fotókon smink nélkül, fürdőruhában pózol, vőlegénye, Jordan "Jutes" Lutes oldalán alig lehet letörölni a mosolyt az arcáról.

Demi Lovato
Demi Lovato és vőlegénye fülig szerelmesek
Forrás: WALTER / BESTIMAGE

Demi Lovato smink nélkül

Az énekesnőt a legtöbbször talpig sminkben láthatják a rajongói a nyilvánosság előtt vagy a közösségi médiában, ám legújabb fotóin smink és retus nélkül gyönyörködhetünk Demi Lovato természetes vonásaiban. Lovato több fotót is megosztott a hawaii vakációról, hol egy fekete egyrészes fürdőruhában pózol a kamerának, hol pedig vőlegényével, Jordan Lutes oldalán mosolyog. A pár a képeket elnézne nem kettesben, hanem barátaik kíséretében utaztak a trópusi szigetre - szúrta ki a People magazin.

Kis híján belehalt az alkohol- és drogtúladagolásba

Demi Lovato számos rehabilitáción vett részt és mindig is nyíltan beszélt az alkohollal, a drogokkal való küzdelméről és a mentális problémáiról. Lovato már nagyon fiatalon sikeres lett, ám alig volt 18 éves, amikor már elvonóklinikára jelentkezett drogproblémái miatt, később pedig étkezési rendellensége miatt került a kórházba. A most 31 éves Lovato ma már 12 éve teljesen tiszta, küzdelméről egy saját dokumentumfilmet is készített, amelyben arról beszélt, a démonjaival csak úgy tudott megküzdeni, amikor elfogadta azok létezését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.