mesterséges intelligenca csalás Jennifer Lopez
Korábban már volt rá példa, hogy Jennifer Lopez arcát használta a mesterséges intelligencia egy bőrápoló krém reklámozásához, amelyről a színésznő semmit nem tudott. Lopez elmondta, hogy nagyon aggódik a technológia rohamos fejlődése miatt.

Jennifer Lopez aggodalmának adott hangot, miután képét a beleegyezése nélkül használta a mesterséges intelligencia. A színésznő szerint a technika rohamos fejlődésének megvannak az árnyoldalai, különös tekintettel az ismert személyekre. 

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez tart a mesterséges intelligenciától
Forrás: Represented by ZUMA Press

Jennifer Lopez csalás áldozata lett

Az 54 éves világsztár legújabb filmje, az Atlas kapcsán beszélt a mesterséges intelligenciáról, mivel a film középpontjában a mesterséges intelligencia és az emberiség kapcsolata áll. A történetben a Lopez által megformált főszereplő egy Harlan nevű AI-ra (Simu Liu) vadászik, aki a pusztulás szélére sodorta az emberiséget, pedig eredetileg arra programozták, hogy segítse a fejlődésüket. A színésznő elárulta, hogy neki is meggyűlt a baja már a mesterséges intelligenciával, amikor olyan bőrápoló termékekhez adták az arcát, amihez semmi köze nem volt. A róla közzétett fotókon pedig jóval ráncosabbnak mutatták, mint a valóságban.

Ez tényleg nagyon ijesztő. Ellopták az arcomat. Persze van jó oldala is a mesterséges intelligenciának, de valójában nagyon ijesztő 

- mondta Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez fimje eddig még nem győzte meg a nézőket

"Ez egy szemét, a színészi játék ócska, már az előzetes is sok volt belőle" - írta egy kommentelő az X-en. "Miért kell ez? Nem hiszem, hogy Jennifer Lopez akciófilmben vagy sci-fiben a legjobb" - tette hozzá egy másik felhasználó, de volt, aki azt írta, olyan ez a mozi, mint ha 1999-ben készült volna, magyarul, ósdi. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.