Kim Kardashian lányát nepobabaként emlegetik: North West tehetségét vitatja a közönség

Celebrities In Paris
NurPhoto via AFP/Mehdi Taamallah/NurPhoto - NurPhoto via AFP
nepotizmus North West Kim Kardashian Kanye West
Noha, csupán 10 éves, máris rengeteg kritika éri North Westet. Kim Kardasian és Kanye West lánya az Oroszlánkirály jubileumi előadásában kapott szerepet Hollywoodban, de az előadása kiverte a biztosítékot a közönségnél.

Kim Kardashian és Kanye West lánya, North West hétvégi debütálása az Oroszlánkirály 30. jubileumi koncertjén Los Angelesben óriási vihart kavart. A kritikusok „nepobabának” kiáltották ki, aki csak azért szerepelhetett a produkcióban, mert híres szülei elintézték neki. Ami csak azért probléma, mert a 10 éves kislány nem bizonyult istenadta tehetségnek, legalábbis többen gondolják úgy, hogy nem üti meg azt a szintet, ami egy ilyen szerephez szükséges. North a színpadra lépéskor még vastapsot kapott, ám az I Just Can't Wait To Be King, azaz A trón úgy csábít című dal előadása után azonnal megjelentek a kritikus hangok. 

Kim Kardashian, Noth West
Kim Kardashian lánya szeretne hollywoodi sztár lenni
Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images

 

A projektet ismerő bennfentesek fedték fel az igazságot Kim Kardashian lányának szerepéről

 

Források szerint North Westnek nem kellett senkivel megküzdenie a szerepért, ami a múlt pénteken, a Hollywood Bowlon megrendezett esemény hátterében álló produkciós céggel és családja kapcsolatából fakadt, azaz a szüleinek köszönheti, hogy a neve felkerült a színlapra. 

„Az Oroszlánkirályt és a Kardashianst ugyanaz a produkciós cég, a Fulwell 73 Productions gyártja" - mondta el egy bennfentes, hozzátéve, hogy nem véletlenül került be a darabba a tízéves kislány, kulcsfontosságú volt a megjelenése a The Kardashians következő évada miatt, amelyben szerették volna megmutatni North fellépést. „Mint minden, amit a Kardashiánok csinálnak, ez is jól dokumentált és előre megtervezett volt. Valahogy meg kell őrizniük a márka sikerét” — árulta el egy másik forrás.

Az biztos, hogy a közönség nagyon megosztott volt North színre lépése miatt, sokan vádolják a családot színtiszta nepotizmussal, a kislányt „nepobabaként” emlegetik, aki tehetség nélkül, csupán a családja hírnevét kihasználva jutott a szerephez, amivel egy ismeretlen, de jóval tehetségesebb énekes és táncos gyerektől veszi el a lehetőséget. 

Akárhogy is, North West bár a fiatal Szimba szerepével mutatkozott be színészként, nem először szerepel színpadon, apájával többször zenélt már együtt. Szintén bennfentesek szerint a kislánynak feltett szándéka, hogy sztár legyen, bevegye Hollywoodot, és ebben a szülei minden lehetséges módon támogatják. 

Hogy tehetséges-e Kim Kardashian lánya, azt mindenki döntse el maga. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.