Madonna 30 évvel fiatalabb bokszolóval melegedett össze

Celebrities Latest Post On Social Media
WALTER / - BESTIMAGE
kapcsolat boxoló Madonna
Mozgalmas szerelmi élete van a pop nagyasszonyának. Madonna egy 30 évvel fiatalabb brit bokszolóval melegedett össze, miután szakított egy másik ökölvívóval.

Madonna nem is olyan régen még Josh Popper bokszolóval alkotott egy párt, ám a pop nagyasszonya azt a kapcsolatot már lezárta. Nem vesztegette azonban az idejét, egy újabb fiatal ökölvívóhoz került közelebbi kapcsolatba: Richard Riakporhéval környékezik egymást.

Celebrities Latest Post On Social Media
Madonna
Madonna ismét egy sokkal fiatalabb férfit választott
Forrás: WALTER / Northfoto

Madonna egy 34 éves bokszolóval melegedett össze

A 65 éves Madonna állítólag nagyon jól kijön a 34 éves Richard Riakporhéval. "Richard a divatvilágon keresztül ismerte meg Madonnát - közös barátaik vannak. Nagyon jól kijönnek egymással, és nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, de jelenleg csak jó barátok" - mondta egy bennfentes. Ugyan a Madonna által kettejükről közzétett kép más viszonyt sejtet: "Valahová ülnöm kellett" - írta az énekesnő a felvételhez, amin a fiatal sportoló ölében ül éppen.

Madonna és Richard Riakporhe
Madonna és Richard Riakporhe
Forrás: Instagram/Madonna

Az énekesnő párválasztása mindig nagy érdeklődésre tart számot, ahogy a külseje is: aggódnak miatta a rajongói, ugyanis a plasztikai műtétek kezdik teljesen eltorzítani az arcát.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.