Nicole Kidman szívszorító kijelentést tett: "Haza akarok menni"

Nicole Kidman
AFP or licensors -
honvágy ausztrália Nicole Kidman haza
Annak ellenére, hogy férjével Keith Urbannal és lányaival igazán mozgalmas életet él Tennessee-ben, a színésznő szíve hazahúz. Nicole Kidman kijelentette, hogy szeretne visszatérni Ausztráliába.

Dolgozhat vagy élhet bárhol a világon, Nicole Kidman a szívében mindig ausztrál marad. A színésznő kitartóan szereti hazáját, bár jelenleg férjével Keith Urbannal és lányaikkal, a 15 éves Sunday Rose-zal és a 13 éves Faith Margarettel Tennessee-ben él, de a család gyakran utazik vissza Ausztráliába. Nem meglepő, hogy nemrég az ország top 10 kulturális ikonja közé választották. 

Nicole Kidman és Keith Urban
Nicole Kidman és Keith Urban
Forrás: NurPhoto via AFP/

Nicole Kidman úgy érzi, már mindent látott, most már haza akar menni

A színésznő mindig büszke volt ausztrál gyökereire, hiába él hosszú ideje már az Egyesült Államokban. 

"Itt nőttem fel, ez a gyerekkorom" - kezdte Nicole. "Itt vannak a fák, itt van a humor... Úgy értem, annyi minden van Ausztráliában, ami egyedi" - mondta. "Amikor tinédzser vagy, azt mondod: 'Látni akarom Európát, látni akarom Amerikát, ki akarok jutni, látni akarom'. Nos, most azt mondom: 'Már láttam, haza akarok menni'. Itt minden megvan, amire szükséged van."

Nicole Kidman legutóbb a Met-gálán varázsolta el az embereket férjével együtt: táncuk is bizonyította, még mindig lángol a szerelem köztük.

 

 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.