Shiloh Jolie-Pitt igazi arca a színfalak mögött: megszólalt a koreográfusa

Shiloh Jolie és édesanyja, Angelina Jolie
Getty Images/Eternals" Red Carpet - Franco Origlia
tánctudás Shiloh Jolie-Pitt koreográfus
Angelina Jolie és Brad Pitt lánya nemrég egy fergeteges videóval kápráztatta el a rajongókat: megmutatta, milyen fantasztikus mozgása van. Most pedig Shiloh Jolie-Pitt koreográfusa szólalt meg és elmondta, mi a véleménye a sztárcsemete tánctudásáról.

Shiloh Jolie-Pitt tánctudása nem először kerül reflektorfénybe, korábban apja, Brad is elmondta, hogy mennyire csodálja lánya képességeit és könnyeket csal a szemébe, amikor táncolni látja.

Shiloh Jolie-Pitt
Angelina Jolie és18 éves lánya, Shiloh Jolie-Pitt
Forrás: GC Images/London 

Megszólalt Shiloh koreográfusa

Aki már látta Shiloh-ot táncolni, kétség kívül állítja, hogy rendkívül tehetséges táncos, ám még koreográfusa nem mondott véleményt a 18 éves lány tánctudásáról. Egészen mostanáig, ugyanis a napokban elmondta, mit gondol a sztárcsemetéről.

Shiloh egy kivételesen tehetséges táncos, aki elhivatottságról és kemény munkáról tesz tanúbizonyságot. Őszinte és közvetlen ember, aki soha nem él vissza a celeb státuszával” 

magyarázta a kiváló koreográfus, színész és divattervező, Keelan Carter, aki hozzátette, hogy Shiloh eltökélt szándéka, hogy önerőből, szülői hátszél nélkül érje el a céljait.

Őszintén szólva, először azt sem tudtam, ki ő, és nem hiszem, hogy ez számít, különösen egy táncstúdióban

 - mondta Carter. 

Brad Pitt kedvenc gyereke, Shiloh 18 éves lett

A sztárpárnak összesen hat közös gyermekük van: a 22 éves Maddox, a 20 éves Pax, a 19 éves Zahara, valamint az ikrek, Knox és Vivienne, akik idén nyáron lesznek 16 évesek. Azonban nem mindegyikük van jóban apjukkal. A gyerekek szembefordultak egymással: szétszakítja őket a szülők csatája. Míg Vivienne eldobta apja nevét, addog Knox és Shiloh szorosabb kapcsolatot ápolnak Braddel. Most pedig, hogy Shiloh nagykorú lett, már meghozhatja a saját döntéseit.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.