Milliókat keresnek mégis panaszkodnak: sztárnak lenni nem olcsó mulatság

sztár, élet, luxus, plusz kiadás, panasz
Shutterstock/Copyright (c) 2021 Jacob Lund/Shutterstock. No use without permission. - Jacob Lund
hollywood sztárvilág pénz panasz
Bár milliókat keres, több sztár is amiatt panaszkodik, hogy híresnek lenni valójában meglehetősen sokba kerül. Azt mondják, a sztárgázsi jelentős része megy el az őket körülvevő személyzetre és olyan kiadásokra, amelyekre átlagemberként nem lenne szükségük.

Menedzserek, ügynökök és más stábtagok állnak sorba a fizetésükért, nem beszélve az egyéb váratlan költségekről. Így hiába a sok milliós bevétel, a sztároknak nem marad annyi pénzük, amennyit szeretnének. Hiába, híresnek lenni igencsak drága műfaj, a sztárok élete sem fenékig tejfel. Legalábbis a következő sztárok emiatt panaszkodnak. 

Sharon Stone, sztár
Sharon Stone sokat költ drága éttermekre, a sztár mindenkinek fizet
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images

Sharon Stone sztárgázsija 3000 dolláros éttermi számlákra megy el

A hírnév egyik hátránya, hogy drága az élet, a barátok és a család nemcsak azt várja el, hogy mindent fizessen a sztár, de a publicisták, sminkesek és menedzserek fizetése is sokba fáj, és akkor a biztonsági csapatról még nem is esett szó, panaszkodott Sharon Stone az egyik amerikai magazinnak.

„Nagyon drága híresnek lenni. Elmész vacsorázni, és 15 ember ül az asztalodnál. És ki fizet? Minden egyes alkalommal te kapod a 3000 dolláros vacsoracsekket” – osztotta meg a színésznő a híresség árnyoldalait, hozzátéve, hogy miután az Elemi ösztön után az egekbe szökött a hírneve, csodálói bárhova ment, követték. Egyszer, amikor egy nyilvános légitársasággal utazott, a gépét vissza kellett fordítani egy rajongó agressziója miatt. Akkoriban még nem engedhetett meg magának egy privát biztonsági csapatot, és végül a hírneve miatt egy őrzött, zárt lakóparkba kellett költöznie, ami újabb jelentős kiadás volt számára.

Margot Robbie nem engedheti meg magának, hogy kis költségvetésű filmekben szerepeljen

Margot Robbie, sztár, gázsi, kiadások
Margot Robbie biztonsági cégekre költi a legtöbbet
Forrás: AFP/Etienne LAURENT 2024

Margot Robbie azt mondja, amikor Hollywoodban kezdett karriert, nem tudta, mibe fog. Miután játszott a Suicide Squad című filmben, a hírnév egy új szintjére lépett, ami miatt egy biztonsági csapatot kellett alkalmaznia, ami hihetetlenül drága volt.

„Amikor halálos fenyegetéseket kapsz, egy biztonsági csapat ellenőrzi azokat, akik küldték, hogy kiderüljön, van-e erőszak a múltjukban, szükség van-e biztonsági intézkedésekre, ha elmész egy eseményre. Minden alkalommal, amikor elvégeznek egy ilyen háttérellenőrzést, az 2000 dollárba kerül. Ez megváltoztatja a karriered irányát is, mert innentől mindig olyan munkát kell végezned, ami anyagilag támogatja ezt az életstílust; nem vállalhatsz csak független filmes szerepeket az életed hátralévő részében, mert az a film mindent megváltoztatott, és onnantól meg kell tudni fizetni a biztonságot is. Jó lett volna, ha valaki az elején elmagyarázza nekem ezeket a dolgokat. Nem nehezteltem volna annyira a helyzet miatt, amibe kerültem, mert tudtam volna, mire számítsak.”

Rachel Bloom nem kap kölcsönruhát a tervezőktől, mert nem XS-es a mérete

Az őrült ex-barátnő című sorozat színésznője, Rachel Bloom bevallotta, hogy komoly kiadásokba ütközik, amikor a vörös szőnyegre készül. A tervezők sokszor azért nem akarják felöltöztetni őt a rendezvényekre, mert nem XS-es a mérete, emiatt rengeteg pénzt kell ruhákra költenie.  Arra a Gucci-ruhára, amelyet a 2017-es Emmy-gálán viselt, 3500 dollárt költött.

„Megengedhetem magamnak, hogy megvegyem magamnak az estélyit, szóval ez rendben van. De utána mindig el is adom a neten” — mondta el a sztár. 

Úgy tűnik, az élet Hollywoodban sem csupa móka és kacagás, bár sajnálni még így sem igazán tudjuk a hírességeket, legalábbis nem az anyagi helyzetük miatt.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.