A Bridgerton család: Penelope és Colin csókjába baki csúszott

vágás Colin Bridgerton A Bridgerton család Nicola Coughlan Penelope Featherington
Nem hallották a rendezői utasítást, így azt hitték, még forog az intim jelenet. A Bridgerton család szereplői maguk jöttek rá, valami nem stimmel.

A Bridgerton család harmadik évadának főszereplői Nicola Coughlan és Luke Newton a BBC The One Show című műsorában részletesen beszéltek a a kocsiban játszódó emlékezetes intim jelenetről. 

A Bridgerton család
A Bridgerton család: Penelope és Colin csókjába baki csúszott
Forrás: Instagram

A Bridgerton család forgatásának leghosszúbb csókja

Nicola - akiről érdekességeket itt olvashatsz - elmondta, hogy a kocsiban a hangszigetelés miatt nem hallották a vágás szót, így a csókjuk sokkal tovább tartott, és ők maguk is érezték, hogy ez már túl hosszú, sokkal hosszabb, mint azt a jelenet indokolta volna. 

Végül maguktól fejezték be, amikor már érezték, hogy valami nem stimmel. Az ötperces jelenetet egyébként két nap alatt forgatták le.

Hatalmas az érdeklődés

A Bridgerton család harmadik évadának második fele június 13-ától látható a Netflixen. Ha az előrejelzések igaznak tűnnek, ez az évad lesz eddig a legnézettebb.

Nicola magánélete nem nyitott könyv

Penelope Featherington megformálója, Nicola Coughlan A Bridgerton család harmadik évada megjelenésével napról napra mégjobban az érdeklődés középpontjába került, a sorozatnézők a karekteréről Penelopéról, de a színésznőről is mindent tudni akarnak, ő azonban nem beszél a magánéletéről

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.