Beyoncé brutál szexi fotói: alig takarja valami az énekesnő kifogástalan alakját

Beyoncé RENAISSANCE WORLD TOUR - Los Angeles
WireImage for Parkwood - Kevin Mazur
szexi fotók Beyoncé Beyonce énekesnő
Beyoncé fotói felborzolták a kedélyeket a közösségi oldalán. Az énekesnő egy aprócska farmer sortban és egy mélyen dekoltált felsőben mutatta meg elképesztő alakját.

A 42 éves szupersztár Instagram-oldalára posztolta a képeket, melyeken irigylésre méltó idomait mutatta meg. A Texas Hold 'Em sláger előadója, Beyoncé, a Cowboy Carter alteregójához híven egy földig érő, mélyen dekoltált zakót viselt, amely a derekától lefelé szétterült, így felfedve alig látható sortját és hosszú lábait.

Beyoncé
Beyoncé brutál szexi fotói taroltak a közösségi oldalán
Forrás: WireImage for Parkwood

Beyoncé hatalmas népszerűségnek örvend

Beyoncé legújabb lemeze hatalmas sikert aratott, és világszerte, köztük az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban is az első helyre került. Miután pedig egy nap alatt a Spotify legstreameltebb albuma lett, nem meglepő, hogy Beyoncé várhatóan 30 millió fontot, azaz közel 14 milliárd forint körüli összeget fog keresni vele.

Beyoncé ügyesen ráérzett a bevételi forrásra, amit más műfajok előadói gyakran figyelmen kívül hagynak. Ő áttörte az ajtót, és tökéletesen átdolgozta a stílust és a hangzást 

- mondta egy bennfentes.

Beyoncé édesanyja felfedte az énekesnő titkát: senki se gondolta volna

Beyoncét erős, magabiztos nőként ismerhetjük, aki uralja a színpadot. Igazi díva, ám mint kiderült, nem mindig volt ilyen. A 70 éves Tina nemrég a család régi barátnőjével, Kelly Rowlanddel együtt mesélt lányai, Beyoncé és Solange Knowles gyerekkori emlékeiről, és elárulta, hogy Beyoncét gyerekkorában gyakran "terrorizálták". "Beyoncé, nagyon félénk volt, és egy kicsit terrorizálták, de az a nap, amikor kiállt valakiért - nem magáért állt ki, hanem értük" - mondta Tina. "Elérzékenyülök, ha erről beszélek. Egyszerűen, nem is lehettem volna büszkébb rá" - árulta el. Beyoncé testvéréről pedig azt mondta, Solange mindig is egy aktivista volt.


 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.