Az 56 éves Boris Becker újra megnősül: megkérte fiatal szerelme kezét

esküvő eljegyzés Boris Becker
Az egykori teniszlegenda újra oltár elé áll. Boris Becker megkérte párja, Lilian de Carvalho Monteiro kezét.

A 33 éves Lilian a legsötétebb órákban is Boris Becker mellett állt, nem csoda hát, hogy az 56 éves férfi meg akarja tenni a következő nagy lépést.

Boris Becker és barátnője, Lilian de Carvalho Monteiro
Boris Becker és barátnője, Lilian de Carvalho Monteiro
Forrás: https://www.instagram.com/borisbeckerofficial

Boris Becker újra megnősül

A pár nagy meglepetést okozott, amikor a cannes-i filmfesztiválról posztoltak. Az Instagramon megosztott fotón nem csak Lilian gyöngyökkel és flitterekkel díszített átlátszó ruhája csillog, a bal kezén egy feltűnő gyémántgyűrű is látható. Boris Becker meg is erősítette a német sajtónak, hogy eljegyezték egymást. A lánykérésről és az esküvő időpontjáról nem akart beszélni, a részleteket megtartják maguknak.

Barátnője, Lilian a legnehezebb időkben is mellette állt

Boris Becker és Lilian de Carvalho Monteiro 2020 óta alkotnak egy párt. A nő nemrég bebizonyította hűségét: kitartott Becker mellett akkor is, amikor 2022 áprilisában az Egyesült Királyságban megkezdte másfél éves börtönbüntetését.

A Liliannal kötött frigy lesz Boris Becker harmadik házassága, korábban a most 47 éves Lilly Becker volt a felesége. 2009-ben házasodtak össze, kilenc év múlva szakítottak, de a válást csak 2023-ban mondták ki. Kapcsolatukból egy fiú, a 14 éves Amadeus született. Becker első felesége Barbara Becker volt, házasságuk 1993-tól 2001-ig tartott, ebből a kapcsolatból született a teniszegenda már két felnőtt fia, a 30 éves Noah és a 24 éves Elias. Beckernek van egy házasságon kívül született lánya is, a modell Anna Ermakova.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.