Chrissy Teigen pucéran pózol: kiakadtak a rajongók a koszos fürdővize láttán - Fotó

smink Chrissy Teigen John Legend
Valamiért jó ötletnek tartotta John Legend, hogy egy kád piszkos vízben fotózta feleségét. Chrissy Teigen megmagyarázta a látottakat.

Rosszul vannak a követői Chrissy Teigen legújabb fotójától, amelyet férje, John Legend tett fel az Instagramra. 

Chrissy Teigen
Chrissy Teigen nem kevés sminket használhat...
Forrás: Northfoto

Az intim fotón a modell teljesen pucér, és egy kád világosbarna vízben sikálja le magát egy hosszú nap után. De mi ez a kosz? - merült fel a kérdés a követőkben. 

A 38 éves modell - aki korábban mellkisebbítő műtéten esett át - egy törlőkendővel tisztítja le magát, és meg is megmagyarázza a látottakat: a víz az önbarnító, a testradír és smink keverékétől lett elképesztően gusztustalan. Ám hiába a magyarázat, a rajongók szerint ez egyszerűen undorító, és azt javasolják, legközelebb inkább olyan képet tegyenek fel, amikor a piszkos vizet már leengedék a kádból.  

Teigenék egyébként évek óta előszeretettel osztanak meg fürdés közbeni képeket. Korábban Chrissy zuhanyzó férjét fotózta, de láthattunk olyan képet is róluk, ahol a sztármami megmutatta követőinek, milyen náluk egy, a gyerekeivel közös lubickolás

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.