Sokkoló mondattal reagált David Beckham szeretője, amikor megtudta, nem ő az egyetlen

Rebecca Loos, David Beckham szeretője
The Blush Ball 2006 - Outside Arrivals/David Lodge - David Lodge
Rebecca Loos David Beckham szerető
Ugyan a focista sosem ismerte el, hogy viszonya lett volna bárkivel, a szerető továbbra is kitart amellett, hogy a sztár vele csalta feleségét. Csakhogy nem ő volt az egyetlen. Kiderült, hogyan reagált Rebecca Loos amikor ráébredt, David Beckham őt is megcsalja.

David Beckham és Victoria sem akkor, sem azóta nem ismerték el, hogy a házasságuk hullámvölgyeit a focista csalfasága okozta. A sztár szeretői azonban nem hallgatnak. Rebecca Loos akkor tálalt ki David Beckhammel folytatott viszonyáról, amikor rájött, nem ő az egyetlen, akivel a híresség félrelép. Így reagált, amikor rájött a keserű igazságra.

Rebecca Loos, David Beckham szeretője
Rebecca Loos, David Beckham szeretője
Forrás: Bladerun - Photocall/3/4 Length/Martin Doyle

Így reagált Rebecca Loos, amikor rájött, David Beckham nemcsak vele csalja a feleségét

Rebecca Loos állítása szerint közte és David Beckham között 2004-ben zajlott viszony, és a nő azt hitte, ő az egyetlen, akivel a focista csalja a feleségét. Egy nap azonban rá kellett jönnie, hogy ez nem így van. Rebecca beszámolója szerint rajtakapta Davidet az ágyban Esther Cañadas spanyol modellel. Állítólag az incidens akkor történt, amikor a feldúlt Victoria felhívta Rebeccát, hogy megtalálja férjét - aki éppen egy partin volt Cristiano Ronaldo villájában. Rebecca állítólag hajnali 3-kor egy hálószobában találta meg a focistát egy modellel az ágyában, majd annyit mondott neki, hogy "a feleséged van a vonalban". A nő "nagyon megbántódott" David viselkedése miatt.  

"Azt hittem, hogy én vagyok az egyetlen"

 - mondta Rebecca később egy barátnőjének.

David Beckham legalább öt nővel csalta meg feleségét - Állítólag

A sztárfocista és Victoria Beckham a végsőkig kitartanak egymást mellett, ezt bizonyítja az is, hogy David állítólagos viszonyait sosem ismerték el, és hiába tálalt ki Rebecca Loose azután, hogy rájött, a sztárnak mással is van kapcsolata, együtt maradtak. Pedig legalább öt nővel csalta meg David a feleségét, legalábbis az életükről szóló botránykönyv szerint. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.