Elizabeth Hurley ledobta ruháit: megvadultak a kommentelők - FOTÓ

Bikini maldív-szigetek Elizabeth Hurley bombázó
A híresség közel a 60-hoz is bombanő. Elizabeth Hurley egész egyszerűen nem öregszik.

Elizabeth Hurley a Maldív-szigeteken nyaral: káprázatos alakját pedig meg is mutatta falatnyi bikinijében. A híresség jó néhány évet letagadhat, ha nem tudnánk, nem mondanánk meg, hogy 59 éves. 

Elizabeth Hurley közel a hatvanhoz is csodálatosan fest
Elizabeth Hurley közel a hatvanhoz is csodálatosan fest
Forrás: Northfoto

Liz fotóját közel 100 ezren kedvelik, és csak úgy záporoznak hozzá a kommentek. "Te vagy az a nő, aki egyre csak szépül, nem fog rajtad az idő. Olyan gyönyörű vagy. Imádom, ahogy mosolyogsz" - írta az egyik követője, és ezzel nagyon sokan egyet is értettek. 

Elizabeth Hurley egyébként már beszélt arról, hogyan tartja karban testét, ugyanis úgy néz ki, mint aki a harmincas éveiben jár. Úgy tűnik, büszke is erre, volt, hogy még anyaszült meztelenül is fotózták, amit ő meg is osztott.  Rengeteg időt tölt a szabadban, pláne a koronavírus miatti lezárások alatt volt folyton a természetben, de imád kertészkedni, külön kis szerszámai vannak, de nagy szerelmese a tenisznek is és úgy általában minden sportnak.  

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.