Ugyanaz a focisták zsánere? Meglepően hasonlít egymásra Szoboszlai Dominik és Csoboth Kevin barátnője - Fotók

Szoboszlai Dominik, Csoboth Kevin
AFP/AFP or licensors - AFP
párkapcsolat Szoboszlai Dominik hírességek Csoboth Kevin
A magyar focisták világa nem csak a pályán, de a magánéletben is izgalmas történeteket rejt. Észrevettük, hogy a fiatal magyar labdarúgók barátnői között feltűnően sok a hasonlóság. Szoboszlai Dominik barátnője és Csoboth Kevin párja például meglepően hasonlítanak egymásra, ami felveti a kérdést: vajon tényleg ilyen egy magyar focista zsánere?

Ha egy kicsit jobban utánézünk a fiatal, magyar focisták magánéletének, sokszor megfigyelhető, hogy ugyanolyan stílusú hölgyekkel vonulnak fel. Legalábbis Szoboszlai Dominik és Csoboth Kevin párja elég hasonlóak.

focisták
A magyar focisták világa nem csak a pályán, de a magánéletben is izgalmas történeteket rejt
Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP

A focisták zsánerei  

Szoboszlai Dominik tudatosan nem a nyilvánosság előtt éli életét, ennek ellenére köztudott, hogy Buzsik Borka már hónapok óta a kedvese. Nem nagyon találni róluk közös képet a közösségi médiában, ám a lány szeret szerepelni és divatos outfitekben megjelenni.  

A sztárfocista volt barátnője, Gécsek Fanni hasonlóan a hosszú, szőke haj, a dús ajkak, a natúr sminkek és a luxus elegancia kedvelője.

Gécsek Fanni
Gécsek Fanni
Forrás: Instagram

Gécsek Fanni és Buzsik Borka Instagram profilján is számos olyan fotót találhatunk, ahol letisztult, natúr színű ruhákban pózolnak. Ezek a színek nemcsak a divat világában, de a mindennapi életben is egyre népszerűbbek. A természetes árnyalatok, mint a bézs, a fehér és a halvány rózsaszín, mindkét lány gardróbjának alapdarabjai.  

Csoboth Kevin párjáról sincs ugyan sok kép a sztárfocista oldalán, Viktória azonban nagy hasonlóságot mutat Dominik jelenlegi és régebbi párjával.

A dús ajkak, a szőke haj, a natúr színek és a letisztult elegancia nála is megjelennek. 

Az, hogy a natúr színek ilyen nagy szerepet kapnak, talán nem véletlen. Ezek az árnyalatok kiemelik szépségüket anélkül, hogy túlzásokba esnének. Szoboszlai barátnője, Borka például gyakran visel bézs kabátokat, amelyek nemcsak elegánsak, de praktikusak is. Csoboth Kevin kedvese is előszeretettel választ hasonló színeket, a fotón is natúr árnyalatban láthatjuk, ami tovább erősíti a hasonlóságot.

Felmerült bennünk a kérdés, hogy miért is hasonlítanak egymásra ennyire a fiatal magyar focisták barátnői? Úgy tűnik, a szőke haj, a dús ajkak, a dús keblek és a Borkáéhoz hasonló öltözködési stílus a tuti recept ahhoz, hogy valaki focistát fogjon magának. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.