brit királyi család Meghan Markle barátok Harry herceg
Harry angol barátai közül néhányan úgy döntöttek, nem látogatják a herceget, mert nem kedvelik Meghan Markle-t, és nem értenek egyet a viselkedésével - állítja egy királyi kommentátor.

Harry herceget nem látogatják az etoni és a hadseregben szerzett barátai, mert néhányuknak nézeteltérése volt Meghan Markle-lel - állítja egy királyi kommentátor. A balhé akkor robbant ki a barátok és a feleség között, amikor Harryéket kilakoltatták Frogmore Cottage-ból, és új otthonukat keresték Amerikában.

Harry herceg
Harry herceg magányos lehet, nem látogatják a régi barátai Amerikában
Forrás: Getty Images

Tom Quinn királyi kommentátor így nyilatkozott: „Hiányoznak neki az etoniak és a katonabarátai, akik közül többen azért nem látogatják meg, mert nem jönnek ki Meghannal. Ahogy telik az idő, Harrynek egyre több dolog hiányzik a régi életéből. Véget ért a mézeshetek időszaka, amikor Amerikában minden új és izgalmas volt, és Harry rózsaszín szemüvegen keresztül szemlélte a világot.”

Harry herceg 2020 óta él a kaliforniai Montecitóban feleségével és két gyerekével. Akkor költöztek oda, miután bejelentették, hogy befejezik a munkát, mint a brit királyi család dolgozó tagjai. Bár egy ideig még megtarthatták londoni otthonukat, a Frogmore Cottage-ot, tavaly felszólították őket, hogy költözzenek ki. A Tartalék című memoárjában is írt erről Harry, elárulta, mennyire szomorú volt, hogy el kellett hagynia a házat, pedig azt hitte, ez lesz örökre az otthona. A házaspár egyébként 2019-ben kapta ajándékba a Frogmore Cottage-ot II. Erzsébet királynőtől.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.