Hollywood legendás örök barátságai: a sztároknak is szükségük van valakire, akire számíthatnak

601477111
VALERIE MACON / AFP) - VALERIE MACON / AFP
barátság Hollywood kapcsolat
A legjobb barát olyan, mint egy testvér a jobbik fajtából. Mindenkinek szüksége van rá, akár hétköznapi ember, akár világsztár. Bármennyire megy a küzdelem a szerepekért és a hírnévért, még Hollywoodban is köttetnek örök barátságok.

El tudod képzelni az életedet a legjobb barátod nélkül? Persze, hogy nem. Barátokra mindenkinek szüksége van. Színesítik az életet, ott vannak, amikor a csúcson vagy és akkor is, ha a gödör legalján próbálod összekaparni magad. A legjobb barátodnak elmondhatod a legőszintébb gondolataidat, érzéseidet, megőrzi a titkaidat, együtt nevettek és együtt sírtok. Nincsenek ezzel másképp a hírességek sem. Mutatunk néhány legendás sztárbarátságot, amely Hollywood legfényesebb csillagai között köttetett, és nagy eséllyel egy életen át kitart majd

barátság, legjobb barát, Hollywood
Mindenkinek szüksége van legjobb barátra, nincs ez másképp Hollywoodban sem
Forrás: Shutterstock

 

Életre szóló barátságok, amelyek Hollywoodban köttettek

A hírességek is ugyanolyan emberek, mint mi, nekik is szükségük van valakire, akiben megbízhatnak, akire támaszkodhatnak. Ki lenne erre alkalmasabb, mint egy másik sztár, aki pontosan tudja, mi mindennel kell megküzdenie annak, aki reflektorfényben éli az életét?

Penelope Cruz & Salma Hayek

Salma Hayek Pinault and Kristen Stewart Host a Celebratory Luncheon at the Mandarin Oriental Residences, Beverly Hills Honoring Penelope Cruz's Starring Role In Michael Mann's Ferrari
Salma Hayek és Penelopé Cruz barátsága több mint két évtizedre nyúlik vissza
Forrás: Getty Images via AFP/ Getty Images

Hollywood két legíresebb spanyol ajkú színésznője több mint két évtizede legjobb barátok. Bár Salma Hayek és Penelopé Cruz a több mint húsz év alatt mindössze egy filmben szerepelt együtt, a civil életben sok időt töltenek egymás társaságában. Cruz benne volt Hayek esküvőjének szervezőcsapatában, de halloweeni bulikra is gyakran járnak együtt, és szívesen össze is öltöznek.

Naomi Watts és Nicole Kidman

49th AFI Life Achievement Award: A Tribute To Nicole Kidman
Amikor Nicole Kidman életműdíjat kapott, Naomi Watts mondott beszédet
Forrás: Getty Images via AFP/Getty Images

Mindketten Ausztráliából indultak a hollywoodi hírnév felé. Nicole Kidman és Naomi Watts már középiskolában is osztálytársak voltak, de barátok akkor lettek, amikor együtt szerepeltek egy ausztrál filmben. Azóta a két sztár elválaszthatatlan, születésnapjaikat is együtt ünneplik. Watts barátnője 52. születésnapján azt mondta, az egyik legjelentősebb hatást az gyakorolta az életére, hogy együtt nőhetett fel Kidmannel, és hogy mindig a közelében lehetett. 

Kate Winslet és Leonardo DiCaprio

601477111
Kate Winslet és Leonardo DiCaprio romantikus kapcsolatát remélte minden Titatnic rajongó, hiába
Forrás: AFP

A Titanic forgatásán találkoztak, ahol szinte azonnal egy hullámhosszra kerültek. Aki látta a filmet, biztosan azért drukkolt, hogy Kate és Leo az életben is egymásra találjon, ám ez romantikus értelemben sosem történt meg. Viszont erős és különleges barátság alakult ki közöttük: egyetlen alkalmat sem szalasztanak el, hogy egy sort áradozzanak egymásról és arról, hogy milyen csodálatos a kapcsolatuk.

Sophie Turner és Maisie Williams

"Game of Thrones" Final Season premiere- Red Carpet
Maisie Williams és  Sophie Turner együtt nőtt fel a Trónok harca nyolc évada alatt
Forrás: AFP


A Trónok harca számos felejthetetlen karaktert adott a világnak. Daenerys Targaryen, Cersei Lannister és Havas Jon mellett a Stark testvérek, Arya és Sansa is meghódították a rajongók szívét. A testvérpárt alakító Sophie Turner és Maisie Williams között az életben is szoros kötelék alakult ki, a sorozat forgatásának nyolc éve alatt legjobb barátnők lettek. Barátságuk olyan erős, hogy egyforma tetoválásokat is csináltattak maguknak.

Emma Stone és Jennifer Lawrence

96th Annual Academy Awards - Backstage
Emma Stone és Jennifer Lawrence korosztályuk legnépszerűbb színésznői
Forrás: Getty Images via AFP/Handout

A két színésznő közös barátjuknak, Woody Harrelsonnak köszönheti a barátságát. Egy év sms-ezés után találkoztak először, de azóta elválaszthatatlanok. A hasonló humorérzékkel bíró Emma Stone és Jennifer Lawrence rengeteg időt tölt együtt, egymás otthonában lógnak és kirándulni is együtt járnak, ahogy azt egy interjúban kifejtették.
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.