Jason Momoa 16 éves lányával érkezett legújabb filmjének premierjére - FOTÓK

Los Angeles Special Screening Of "Common Ground" - Arrivals
Getty Images/Los Angeles Special Screening Of "Common Ground" - Arrivals - Amy Sussman
Jason Momoa Jason Momoa lánya fotók
A 44 éves színész jelenlegi barátnője, a 32 éves Adria Arjona helyett egy különleges személlyel jelent meg a Los Angeles-i The Bikeriders premierjén hétfőn. Jason Momoa 16 éves lányával, Lolával jelent meg a vetítésen.

Jason Momoa különleges kísérőt választott a Los Angeles-i The Bikeriders premierjére: 16 éves lánya, Lola kísérte el. Jason Momoa és ex-felesége, Lisa Bonet 15 éves fia, Nakoa-Wolf nem vett részt az eseményen. Az Aquaman sztárja igazán vad motorosnak tűnt, ahogy a vörös szőnyegen megjelent egy fekete-fehér csíkos pulóverben, olajfoltos és koptatott khaki nadrágban. A színész egyik régi motorján érkezett lányával a premierre.

Jason Momoa
Jason Momoa 16 éves lánya kíséretében jelent meg legújabb filmje premierjén
Forrás: WireImage

Jason Momoa lánya kiköpött édesanyja

A premier előtt történt nem sokkal, hogy Jason és Lisa idén véglegesítették válásukat, miután 2022 januárjában bejelentették különválásukat. Egy márciusi interjúban a People magazinnak Jason őszintén beszélt arról, hogyan változott a kapcsolata gyerekeivel, ahogy azok idősebbek lettek.

"Most, hogy a gyerekeim középiskolába járnak, a szülő-gyerek dinamika valamelyest megváltozott" – mondta. "Sok időt töltöttem velük, amikor kisebbek voltak, ami nagyon fontos. Aztán sokat utaztak velem. De most, hogy középiskolába járnak, már megvannak a saját barátaik és dolgaik. Még mindig kedvelnek, ami jó"tette hozzá nevetve, majd bevallotta: "Valószínűleg naponta veszítek a menőségemből."

Los Angeles Premiere Of Focus Features "The Bikeriders" - Arrivals
A 16 éves Lola kiköpött édesanyja
Forrás: WireImage

A 16 éves Lola apjához hasonlóan vagány szerelésben érkezett a vetítésre, saját lezser stílusát egy vintage bőrkabátban, fekete pólóban, koptatott farmerben és vastag talpú fekete cipőben mutatta meg. Le se tagadhatná szüleit a kamasz, nagyon hasonlít az édesanyjára. 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.