Jennifer Aniston a kamerák előtt fakadt sírva - Megállították a beszélgetést

Jennifer Aniston
AFP/AFP or licensors - AFP
Jennifer Aniston Jóbarátok sírás
Jennifer Aniston egy televíziós interjúban fakadt sírva. A műsorvezető egy pillanatra fel is függesztette az interjút. Ez volt az oka, hogy Jennifer nem tudta türtőztetni a könnyeit.

Jennifer Aniston Quinta Brunsonnal beszélgetett a Variety Actors and actors című műsorában, amikor a Jóbarátok című ikonikus sitcom került szóba. Jennifer azonnal könnyekben tört ki, még a műsort is meg kellett állítani. A Jóbarátok 1994 szeptemberében indult útjára, ősszel lesz 30 éve, hogy meghódította az egész világot. Jennifer nem tudta leplezni, hogy mennyire fontos volt neki az az időszak, amikor a sorozatot forgatták és hogy második családjának tart mindenkit, akik a sitcomon dolgoztak.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston könnyekben tört ki a forgatáson Forrás: AFF/PA Images/Jennifer Aniston arriving to PaleyFest 2024-The Morning Show at Dolby Theatre on April 12, 2024 in Hollywood, CA. © Lisa OConnor/AFF-USA.com

Jennifer elárulta a műsorvezetőnek, hogy nem szomorúságból sír, hanem a boldogságtól. Szeret visszaemlékezni és nosztalgiázni. 

"Emlékszem a napra, amikor a sorozat premierje volt a televízióban, az NBC-n; Matthew Perryvel ebédeltünk valahol, és tudtuk, hogy Lisa Kudrow éppen a haját festeti. Így berohantunk a fodrászszalonba, és én odalopakodtam hozzá, ugyanis épp a fejmosóban ült–  és elvettem a hajmosót a sráctól, aki épp mosta a haját, és én folytattam"- emlékezett vissza az 55 éves Jennifer Aniston, írta meg az unilad.com

A Jóbarátok 30. évfordulója keserédes lesz, ugyanis Matthew Perry, aki tavaly hunyt el váratlanul, már nem tud részt venni az ünneplésen.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.