Jennifer Lopez a házasságát menti, vagy a karrierjét? Kudarcra van ítélve

Jennifer Lopez sur le plateau de l'émission "Jimmy Kimmel Live!" à Los Angeles Jennifer Lopez
JLPPA / Bestimage/Pictures - JLPPA / Bestimage
bukás házasság Ben Affleck karrier Jennifer Lopez
Hetek óta az énekesnő és Ben Affleck házassági válsága van porondon, és lehet, hogy minden próbálkozásuk a megmentésére hiábavaló. Jennifer Lopez még a nyári turnéját is lemondta ezért, bár kérdés, hogy tényleg ezért tett-e.

Jennifer Lopez mindent megtesz azért, hogy mentse házasságát Ben Affleckkel, aki már nem is lakik a közös otthonukban. Lehet, hogy hiábavaló az énekesnő minden próbálkozása, de az is felmerült, hogy valójában más történik a háttérben.

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Jennifer Lopez vagy a házasságát menti, vagy a karrierjét
Forrás:  Getty Images

Jennifer Lopez a házasságát menti, vagy a karrierjét?

Különböző pletykák keringenek, de annyi biztos, hogy Jennifer Lopez háza táján valami nincsen rendben. Hetek óta a házassági válságától hangos a sajtó, és sem Ben Affleck, sem Jennifer Lopez nem igyekszik cáfolni a híreszteléseket. Sőt mi több, az énekesnő még a nyári turnéját is lemondta azért, hogy a családjával lehessen. 

"Lemondta a turnét, hogy - valószínűleg végső soron kudarcra ítélt - kísérletet tegyen a kapcsolatuk megmentésére"

- állítja egy több forrással is rendelkező újságíró, bár vannak, akik szerint kapcsolatuk válsága igazából csak figyelemelterelés, karrierje hanyatlását igyekszik ezzel leplezni. 

De még az is lehet, hogy Jennifer Lopeznek mindkét fronton problémái vannak,

hiszen sokan az új filmjét is "ósdi szemétnek" tartják, de a Ben Affleckkel való szerelmükről szóló dokumentumfilmen is csak gúnyolódtak a rajongók. Úgy tűnik, hogy 

Jennifer Lopez most vagy a házasságát áldozta fel azért, hogy leplezze karrierjének hanyatlását, vagy éppen a sikeres turnéját, hogy mentse kapcsolatát. 

Bármelyik is történt már csak az a kérdés, hogy vajon megéri-e majd az áldozat. 

Szerinted Jennifer Lopez kapcsolata vagy karrierje van válságban?

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.