Jennifer Lopez ledobta a textilt: a karikagyűrűjét azonban még mindig viseli

vakáció jegygyűrű Jennifer Lopez & Ben Affleck szelfi Jennifer Lopez
Még mindig Olaszországban nyaral az énekesnő. Jennifer Lopez szemmel láthatóan nem bánkódik, hogy Ben Affleck nem tartott vele.

Jennifer Lopezre kedden figyeltek fel Olaszországban, ahogyan sárga szettben és a barátai társaságában hajóra száll, ám úgy tűnik az énekesnő azóta is ott múlatja az időt.

 Jennifer Lopez Ben Affleck nélkül nyaralgat
 Jennifer Lopez Ben Affleck nélkül nyaralgat
 Forrás: Getty Images

Az 54 éves énekesnőről a PageSix készített képeket, ahogy egy luxushajón fehér fürdőruhában pózol és szelfizik, akkora igyekezettel, hogy még a nyelvét is kinyújtja közben. Lopez a fürdőruhájához arany ékszekeret választott és a fotókat nézve úgy tűnik, a jegygyűrűjét is viseli, annak ellenére, hogy a Affleck nem tartott vele a kiruccanásra. 

Mindeközben Ben Affleck Kevin Hartnak adott interjút június 20-án a Hart to Heart talkshowban. A beszélgetés érintette a Jennifer Lopezzel való kapcsolatát is, valamint Affleck arra is kitért, hogy felesége hírneve elhomályosítja őt. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.