Jennifer Lopeztől féltette férjét Nicole Kidman: a zenésznek a szerelemfüggő díva az esete

Jennifer Lopez, Keith Urban Celebrity Sightings In Los Angeles - October 29, 2014
GC Images -
Keith Urban Nicole Kidman Jennifer Lopez
Nicole Kidmannak valószínűleg nem volt oka a féltékenységre. Valamiért azonban a fejébe vette, hogy Jennifer Lopez tetszik a férjének, Keith Urbannek.

Egy időben lehetett róla hallani, de ma már kevesen emlékeznek rá, Nicole Kidman féltékeny volt Jennifer Lopezre. Keith Urban és JLo. az American Idol zsűritagjaiként dolgoztak együtt, aminek Nicole nagyon nem örült. 

Jennifer Lopez, Keith Urban, FOX's "American Idol" Season 15 - Finale
Jennifer Lopez és Nicole Kidman férje kollégák voltak
Forrás: Getty Images

A színésznő attől félt - utólag úgy tudni, alaptalanul - hogy férje a forgatások alatt összemelegszik kolléganőjével, a szexszimbólum Jennifer Lopezzel. Kidman ezt arra alapozta, hogy Keith annak idején egy interjúban elmondta, mennyire odavan Jenniferért és mennyire nagyra tartja szakmailag. Nicole pedig akkoriban arról beszélt, hogy bár nem szeretne semmi mű dolgot magában, azért tartózkodott mellimplantátumainak kivételétől is , mert férjének sokkal jobban tetszenek a telt, nőies idomok, mint például amilyen JLo is.

Jennifer Lopez, Keith Urban FOX's "American Idol" Season 14 - Finale
Jennifer Lopez és Keith Urban az American Idol fináléjában
Forrás: Getty Images

Nicole és Keith házassága azonban sem 2006-ban a zenész függőségei miatt, sem később Urban állítólagos hűtlensége miatt nem ment tönkre. Utóbbi megjelenéseik tanúsága szerint boldogabbak, mint valaha


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.