Jeremy Renner beszámolt brutális balesetéről: "Emlékszem, hogy megrepedt a fejem, a szemem kidudorodott"

"Hawkeye" Special Screening, Jeremy Renner
Getty Images via AFP/2021 Getty Images - Getty Images via AFP
sérülések hókotró Jeremy Renner baleset
A színész részletekbe menően számolt be brutális hókotróbalesetéről. Jeremy Renner nagyon súlyos sérüléseket szenvedett.

Jeremy Renner 2023 januárjában szenvedett súlyos balesetet: átment rajta a hókotrója. A sztár emlékszik milyen érzés volt a hatalmas munkagép alá szorulni.

Jeremy Renner
Jeremy Renner brutális balesetéről beszélt
Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images

Jeremy Renner részletesen beszámolt brutális balesetéről

"Emlékszem, ahogy megrepedt a fejem" - kezdte a sztár. "Egy mozdíthatatlan tárgy és egy zúzó erő, és valaminek engednie kell. De hála Istennek, a koponyám nem adta meg magát teljesen. Az arccsont eltört, a szemgödör eltört, és aztán a gép által okozott zúzástól a szemem kidudorodott."
 

"A jobb szemgolyómmal láttam a bal szemgolyómat"

 - folytatta. Miközben feküdt és várta, hogy megérkezzen a segítség, "kezdtem nagyon elfáradni. A pulzusom egyre alacsonyabb, egyre alacsonyabb, egyre alacsonyabb lett" - emlékezett vissza. A színészt repülővel szállították kórházba, ahol két hetet töltött az intenzív osztályon. Többek között 38 csontja tört el, összeesett a tüdeje és átszúrták a máját. Több műtéten és fizikoterápián esett át, most pedig az edzőteremben próbál megerősödni.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.