Megjegyzést tett apja Angelina Jolie-ra: sokáig nem voltak jóban

NORTHFOTO -
apa-lánya Vivienne Marcheline Vivienne Jolie-Pitt Angelina Jolie John Voight
Bár sok-sok évvel ezelőtt megromlott apa és lánya viszonya, úgy tűnik, a színész közeledne. John Voight a Tony-díjátadó után nyilatkozott.

John Voight ritkán beszél nyilvánosság előtt lányáról, Angelina Jolie-ról és ezzel együtt unokájáról, Vivienne-ről is. Most azonban nem tudta magában tartani, hogy mennyi büszke, Angelina Jolie és Vivienne a 2024-es Tony-díjátadón elért kiemelkedő sikere után.

John Voight és Angelina Jolie
John Voight és Angelina Jolie időnként közeledtek egymáshoz
Forrás: Northfoto

John Voight jó anyának tartja Angelinát

Mint köztudott, hogy anya és lánya együtt dolgoztak a The Outsiders című musical színpadra állításán: négy rangos díjat vihettek haza, köztük a legjobb musicalnek járó díjat is. "Nagyon büszke vagyok Vivienne-re"- nyilatkozta a 85 éves John Voight.  "És ugyanennyire büszke vagyok Angie-re is, bámulatos, hogy mennyire támogatja a gyerekeit abban, hogy olyanok legyenek, azt csinálják, amit szeretnének, ráadásul csodás rendező is" - tette hozzá annak ellenére, hogy apa és lánya nem ápol túl jó viszonyt egymással. 

Vivienne nagyon izgult a díjátadón
Forrás: AFP

Hullámzó a kapcsolatuk 

A Lara Croft: Tomb Raider 2001-es forgatása alatt - amikor együtt dolgoztak - rövid időre újra kapcsolatba kerültek, egymással de Jolie nem sokkal később újra megszakította kapcsolatát apjával.

Anyja miatt hidegült el apjától Jolie

Angelina Jolie és apja Jon Voight rossz viszonya több évtizeddel ezelőttre nyúlik vissza. Angie szülei a születése utáni évben elváltak, édesapja állítólag egy fiatal színésznőcskéért hagyta el a családot. Apja félrelépéseit Angie a mai napig nem tudta megbocsájtani, a hosszú évekig fennálló rossz viszonyuk miatt hagyta el a Voight vezetéknevet is. Apa és lánya nagyjából 10 évig szóba sem állt egymással, 2011-ben aztán mégis megtört a jég. A hűvös viszony  legfőbb oka az, hogy a színész sokszor megcsalta Angelina imádott édesanyját, végül ott is hagyta családját. Persze ettől még Jon Voight részt vehetett lányának életében, volt, hgy ő vigyázott az unokákra.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.