Justin Timberlake megtörte a hallgatását: ezt mondta rajongóinak letartóztatásáról

Justin Timberlake
Billboard via Getty Images/ Michael Buckner - Michael Buckner
ittas vezetés rajongók Justin Timberlake letartóztatás
Az énekest ittas vezetés vádjával tartóztatták le, mivel elbukott a józansági teszteken. Eddig nem szólalt meg az esetről, de Justin Timberlake most megnyílt rajongói előtt.

Az énekest kedden tartóztatták le, miután barátaival találkozott a Sag Harbor-i American Hotelben. Félreállította a rendőrség, mivel az énekes nem állt meg egy stoptáblánál. A helyszíni józansági teszteken elbukott, a szondáztatást pedig megtagadta, ezért kattant rajta a bilincs. Justin Timberlake az éjszakát bent töltötte, másnap azonban ügyvédje kíséretében távozott. Ittas vezetéssel vádolták meg, az esetről pedig egészen mostanáig mélyen hallgatott.

Justin Timberlake
Justin Timberlake megszólalt a letartóztatásáról
Forrás: Getty Images/Special Screening Of Universal Pictures' 

Megtörte a hallgatását Justin Timberlake - Ezt mondta rajongóinak letartóztatásáról

Felesége, Jessica Biel leszegett fejjel vonult az utcán, miután férjét ittas vezetés vádjával letartóztatták. Justin Timberlake eddig nem, ügyvédje azonban már néhány nappal az eset után megszólalt azt sejtetve, a vádak nem fedik a valóságot, hiába bukott el az énekes a józansági teszteken, és hiába tagadta meg a szondáztatást. Az énekes éppen a turnéja kellős közepén van, az eset után először pénteken lépett fel, ahol megtörte a hallgatását is. 

"Kemény hét volt"

 - mondta Timberlake. 'Tudom, hogy néha nehéz engem szeretni, de ti továbbra is szerettek engem" - tette hozzá, majd ő is szeretetéről biztosította rajongóit és elmondta, mindenki életében vannak hullámvölgyek...

Apák napja után kapcsolt lejtmenetbe Justin Timberlake

Az énekes a letartóztatása előtti vasárnap még a fellegekben járt, és a gyerekeiről tett közzé fotókat apák napja alkalmából. Ritka eset, hogy ő és Jessica Biel a közösségi oldalaikon posztolnak gyerekeikről, ugyanis távol szeretnék őket tartani a reflektorfénytől. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.