Katalin hercegnének segítségre van szüksége: bővíti a személyzetét

Trooping The Colour 2024
Getty Images/Trooping The Colour 2024 - Chris Jackson
brit királyi család katalin hercegné Vilmos herceg személyzet
Komoly döntést hozott a walesi herceg és felesége. Katalin hercegné és Vilmos herceg úgy döntött, segítséget vesz igénybe, ezért bővíteni szeretnék a személyzetüket. Az állást már meg is hirdették.

A trónörökös és felesége állást hirdetett, új emberrel bővítenék a személyzetet. Katalin hercegné és Vilmos herceg olyan munkatársat keres, aki irányítja a levelezési folyamatokat, fejlesztési javaslatokat tesz, valamint a beérkezett levelekre jól megfogalmazott, személyre szabott, időben elkészített válaszokat ír.

Katalin hercegné és Vilmos herceg
Vilmos herceg és Katalin hercegné új taggal bővíti a személyzetet
Forrás: GC Images/Neil Mockford

Kit keres Katalin hercegné és Vilmos herceg?

Az újonnan felvett munkatárs szorosan együttműködik majd a Magántitkári Hivatallal, a házon belüli kommunikációs, valamint a látogatási és rendezvényekkel foglalkozó csapatokkal, továbbá a Buckingham-palota általános levelezési csapatával is. Emellett külső szervezetekkel, helyi hatóságokkal, kormányzati és jótékonysági szervezetekkel is kapcsolatot kell majd tartania.

Bár a levelezési szakértő elsősorban a Buckingham-palotában fog dolgozni, a munkaköri leírás szerint a felvett munkatársnak az Egyesült Királyságon belül más királyi rezidenciákra is el kell utaznia, hogy teljesíteni tudja a feladatát. 

A hirdetés szerint a pozíció betöltéséhez szükséges készségek közé tartozik a kiváló kommunikációs készség, a portfólióval kapcsolatos összetett információk megértésének és értelmezésének képessége, a jó ítélőképesség, valamint a belső és külső személyekkel és érdekelt felekkel való kapcsolattartás, beleértve a nagyon magas rangúakat is.

A háztartás lelkes, önmotivált és proaktív személyt keres, aki erős adminisztratív és szervezési készségekkel rendelkezik. 

Katalin hercegné betegsége miatt feltehetőleg megszaporodtak az érdeklődő levelek és jókívánságok, ezért van szüksége a családnak új emberre a személyzetben. A walesi hercegné a Trooping the Colour rendezvényen történt megjelenése előtt azt mondta, hogy bár reméli, hogy a nyár folyamán részt vehet néhány nyilvános eseményen, még nincs túl a nehezén, néhány hónapig még kezelés alatt áll. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.