Kate Winslet elárulta, a Titanic-beli csókja Leonardo DiCaprióval rémálom volt

kulisszatitok Titanic Kate Winslet Leonardo DiCaprio
A nézők odavoltak érte, a színésznő kevésbé. Kate Winslet utálta az ikonikus film csókjelenetét.

Kate Winslet elárulta, hogy az ikonikus csókjelenet Leonardo DiCaprióval a Titanic hajóorrában nem egészen olyan volt, mint amilyennek látszott. 

Kate Winslet elmondta, miért volt szörnyű ezt a jelenetet forgatni
Kate Winslet elmondta, miért volt szörnyű ezt a jelenetet forgatni
Forrás: AFP

Létra, maszatolódó smink és fűző nehezítették Kate Winslet dolgát

Kate Winslet a Vanity Fairnek adott interjújában beszélt az 1997-es filmklaszikusban játszott szerepéről, vagyis leginkább arról, amikor Jack (Leonardo DiCaprio) megcsókolja Rose-t. Elárulta, a pillanat a nézőknek volt csak romantikus, számukra egyáltalán nem, sőt, inkább rémálomként emlékszik vissza rá. 

Leo nem tudta abbahagyni a nevetést, és körülbelül négyszer újra kellett forgatnunk, de ezt egymás után nem lehetett, James Cameron (a rendező) utasítására meg kellett várni a megfelelő fényt. Ráadásul a hajónak ez a része egy külön díszlet volt, minden alkalommal fel kellett másznunk oda egy létrán

- mesélte, és hozzátette, oda a sminkesek nem tartottak velük, így neki kellett folyton korrigálnia a make upját, a sminkkészlete pedig a ruhájában volt elrejtve. Erre pedig azért volt szükség, mert DiCapriót napbarnítottra sminkelték, amivel őt is folyton összekente. Kate hozzátette, a szűk fűző, amiben szinte nem kapott levegőt, csak hab volt a tortán. 

Volt, amit megtiltott partnerének

Kate Winslet, hogy a fentieknél több kellemetlenség ne legyen, a következő szabályokat hozta a csókolózós jelenetekhez DiCaprio számára: tilos a hagyma, a kávé és a cigaretta a felvételek előtt. A színész azonban állítólag az első ilyen alkalommal viccből megszegte az összes szabályt, ami után Winslet csak Büdi Leónak hívta.

Kate Winslet korábban arról beszélt, hogy egyetlen jelenet van az életében, amit megbánt és az is a Titanichoz fűződik. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.