Katy Perry ruhája alig takarta a testét, szinte meztelenül sétált végig a kifutón

KENA BETANCUR / AFP - AFP
Katy Perry show
Az énekesnő gyönyörű fekete, óriási, szinte mindent láttató kivágásokkal díszített ruhában vonult végig a Vogue World kifutóján, Párizsban. Katy Perry extravagáns Noir Kei Ninomiya ruhában debütált a divateseményen, a kifutón dobosok kísérték.

A fekete bőrből készült, levélszerű kivágásokkal díszített ruha nem sokat bízott a fantáziára. A  Noir Kei Ninomiya ruha mintája tökéletesen eltakarta az intim testrészeket, mégis úgy tűnhetett, Katy Perry mindent megmutat. A ruhán lefelé haladva néhány rózsaszín virág alkotott valamiféle szoknyát, a szetthez az énekesnő fekete magas sarkú csizmát viselt. 

Vogue World: Paris - Show, Katy Perry
Katy Perry ruhája szinte mindent megmutatott
Forrás: Getty Images for Vogue/Vogue World: Paris - Show

Katy Perry az Instagramon is megosztott néhány fotót a ruhájáról

A képaláírásban a hamarosan megjelenő Woman's World című kislemezének megjelenésére hívta fel a figyelmet. Egy videót is mellékelt, melyben Cara Delevigne és FKA Twigs ad neki tanácsokat, hogyan mozogjon a kifutón.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.