Szomorú hírt közölt a rajongóival Kevin Costner: el kell tőle búcsúznunk

NurPhoto via AFP/Highwaymen - OSCAR GONZALEZ
sorozat Yellowstone kevin costner
Rengetegen rajongtak a Yellowstone sorozatért, amit ezután is megtehetnek, de egy kedvenc szereplőtől el kell búcsúzniuk. Kevin Costner bejelentette, hogy nem tér vissza.

Hosszú ideje folytak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy Kevin Costner vajon visszatér-e a Yellowstone sorozatba, de most kiderült az igazság. A színész közölte a szomorú hírt a rajongókkal.

"Horizon: An American Saga, Chapter I" Screening & Conversation, Kevin Costner
Kevin Costner nem tér vissza a Yellowstone sorozatba
Forrás: Getty Images/"Horizon: An American Saga, Chapter I" Screening & Conversation

Kevin Costner nem tér vissza a Yellowstone sorozatba

Csalódottak lehetnek most a Yellowstone sorozat rajongói, az utolsó percig élt ugyanis a remény, hogy Kevin Costner nem távozik a sorozatból. Mostanra azonban eldőlt a színész jövője, és bizony nélküle zajlanak tovább a Yellowstone Ranch eseményei.

Yellowstone

A sorozat a Yellowstone Ranch marhatenyésztő telep irányítását mutatja be: sok mindenre képesnek kell lenni ahhoz, hogy megőrizzék és megvédjék a területüket, valamint az állataikat, a legtöbbször nem törvényes eszközökkel kell fellépni az összeesküvésekkel szemben. Ez a vidék nem való azoknak, akik bánják, ha vér tapad a kezükhöz... A sorozat főszereplői Kevin Costner, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Chow és Gil Birmingham. 

"Ez olyasmi volt, ami megváltoztatott. Imádtam, és tudom, hogy ti is imádtátok" - mondta Kevin Costner a rajongóinak Instagramra feltöltött videójában.

 "Csak azt akartam, hogy tudjátok, nem fogok visszatérni"

 - zárta mondandóját. Sajnos sok minden közrejátszott abban, hogy a színész az 5. évad második felében már nem tudott szerepelni: a forgatások halasztása miatt a munka összecsúszott volna Kevin Costner egy másik projektjével, a Horizont: An American Saga című filmmel, ami szintén egy westernfilm, amelyet a színész készített és rendezett, valamint a főszereplő is ő maga. A Cannes-i filmfesztiválon vastapsot kapott az alkotás, amitől Kevin Costner könnyekig hatódott.

Kevin Costner korábban a botrányos válásával került címlapokra

A színész felesége 18 év házasság után adta be a válókeresetet, melyben "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozott. Christine Baumgartner meglehetősen nagy gyerektartás kért a színésztől arra hivatkozva, hogy a luxus a gyerekeik DNS-ében van, és ugyan eleinte úgy tűnt, hogy elhúzódó, a nyilvánosság előtt zajló válásra lehet készülni, végül sikerült megegyezniük. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.