Kevin Spacey könnyek között vallott: elvesztette az otthonát, miután Hollywood feketelistájára került

Jury Deliberates On Kevin Spacey Sexual Assault Charges
Northfoto - Chris J Ratcliffe
metoo Kevin Spacey Feketelista adósság
Derékba törte Kevin Spacey karrierjét a MeToo-botrány: a színész arról mesélt legfrissebb interjújában, hogy milliós tartozásai vannak és az otthonát is elveszítette.

Kevin Spacey Piers Morgan Uncensored című műsorában könnyes szemmel vallott arról, hogy millió dolláros tartozásai miatt teljesen eladósodott, hamarosan baltimore-i otthonát is elárverezik a feje felül. 

Kevin Spacey
Kevin Spacey könnyek között vallott: adósságai miatt az otthonát is elveszítette
Forrás: Getty Images

Kevin Spacey élete romokban

Spacey karrierje és magánélete káoszba torkollott, miután 2017-ben szexuális visszaéléssel vádolták őt. Tavaly azonban az Egyesült Királyságban 9 vádpontban felmentették, köztük a szexuális zaklatás és szeméremsértés vádja alól. Az azt megelőző évben pedig egy polgári peres szexuális zaklatási ügyben mentették fel. A korábban sokat foglalkoztat hollywoodi sztár az elmúlt években több millió dolláros adósságot halmozott fel, amit mostanra már képtelen fizetni. Ennek következményeként szeretett baltimore-i otthonától is búcsút kell intenie, amiről könnyek között vallott a műsorban. 

Morgan az interjú során igyekezett támogatni a színészt, azt tanácsolta, hogy "szálljon vissza lóra" és csak előre tekintsen. Szerencsére van remény az egykori A-listás sztár számára, ugyanis nemrég Sharon Stone és Liam Neeson nyilvánosan is támogatták Spacey-t, ami sokat segít a jelenlegi pocsék hírnevén. 

Kevin Spacey karrierje a szexuális zaklatási vádak után torpant meg, a Netflix menesztette a Kártyavár című sorozatából, A világ összes pénze című filmben lecserélték. Egy bírói döntés a sztárt arra kötelezte, hogy 31 millió dollárt fizessen a Kártyavár producereinek a költségek miatt, melyek Spacey elbocsátása miatt jelentkeztek.



 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.