Csak úgy ragyog Kim Cattrall szerelme, Russell Thomas oldalán

KIM CATTRALL
ABC via Getty Images - Lou Rocco
Kim Cattrall szerelem Szex és New York
Ritka pillanatok egyike, amikor a Szex és New York sorozat Samanthája és szerelme, Russel Thomas együtt mutatkozik a nyilvánosság előtt. Kim Catrtrall csak úgy sugárzik az 53 éves sármőr oldalán.

Ritka és örömteli pillanatnak lehettek szemtanúi azok, akik a New York-i Alexander Wang divatbemutatón jártak a minap, ahol Kim Cattrall és szerelme is tiszteletét tette. A 67 éves színésznő közel nyolc éve alkot egy párt az 57 éves Russel Thomassal.

Kim Cattrall
Kim Cattrall és szerelme, Russell Thomas
Forrás: WireImage/Alexander Wang Runway Show

Kim Cattrall nyolc éve él boldog párkapcsolatban

A pár, akik 2016-ban találkoztak először, azóta is elválaszthatatlanok. 

„Kezdetben szimpatikusak voltunk egymásnak, tartottuk a kapcsolatot, majd Russell eljött Vancouverbe” – mesélte Kim a People magazinnak 2020-ban. 

Nagyon bátor volt, mert nem igazán ismertük egymást, csak néhány közös vacsoránk volt. De eljött, és remekül kijöttünk egymással, azóta együtt vagyunk.

Kim, aki korábban háromszor volt házas, különösen nagyra értékeli Russell humorérzékét és azt, hogy minden olyan könnyű vele. 

Olyan könnyű vele lenni. Nagyon jól érzem magam mellett

 Kim lenyűgözően nézett ki az eseményen fekete ruhájában, amelyhez áttetsző fekete harisnyát, szegecses fekete cipőt és egy Alexander Wang Ricco válltáskát viselt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.